Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ALARMANT: Tribunalul Dâmboviţa l-a eliberat pe interlopul arestat după scandalul din curtea Poliţiei Titu!

ALARMANT: Tribunalul Dâmboviţa l-a eliberat pe interlopul arestat după scandalul din curtea Poliţiei Titu! 

politia titu 1 k

Judecătorii de la Tribunalul Dâmboviţa au decis astăzi să-l lase în libertate pe bărbatul în vârstă de 33 de ani, din Titu, arestat după ce sâmbătă, 26 septembrie 2015, a fost implicat într-un scandal de proporţii care s-a petrecut în curtea Poliţiei din Titu.

Instanţa de fond, respectiv Judecătoria Răcari, reţinuse în sarcina acestuia săvârşirea a şase infracţiuni: “distrugere”, “ameninţare”, “port fără drept de obiecte periculoase”, “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, “nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Din păcate pentru locuitorii din Titu, care ne-au declarat că trăiesc cu frica în sân din cauza interlopilor din oraş, probele nu au fost suficiente pentru a-i convinge pe magistraţii din cadrul Tribunalului Dâmboviţa să menţină decizia colegilor de la Răcari, astfel că individul este acum liber.

CITEŞTE ŞI: Un arestat în cazul interlopilor care s-au răfuit în curtea Poliţiei Titu

Potrivit martorilor oculari, sâmbătă, în jurul orei 10:30, în Titu s-a consumat o urmărire ca-n filme între smecherii din oraş, urmărire care s-a sfârşit în curtea Poliţiei Titu, cu avarierea unei autospeciale şi distrugerea porţilor instituţiei.

„Două maşini goneau nebuneşte venind dinspre blocuri şi făcând orbeşte dreapta la intersecţia mare de lângă Lidl, spre Poliţie. Un BMW X6 cu nr. de înmatriculare DB27LUP urmărea un Cielo (DB11 NOV) şi era gata-gata să intre într-un Logan care circula regulamentar şi care intra în intersecţie.

După ce au trecut de Lidl, Cielo virează brusc la stânga în curtea Poliţiei Titu şi loveşte un Logan parcat. BMW-ul, după el, şi loveşte o maşina de poliţie şi apoi intra destul de dur în gardul Poliţiei Titu. Conducătorul auto din Cielo intră în sediul Poliţiei Titu în fuga şi cei care se aflau în BMW, după el în goană. Mai târziu, apare şi duba Poliţiei cu mascaţi şi se strânge toată Poliţia din zonă la Titu”, ne-a povestit un cetăţean din Titu, care a asistat fără să vrea la scandal.

Adaugă un Comentariu

*