Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ALDE, atac voalat şi nu prea la preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu

ALDE, atac voalat şi nu prea la preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu 

alde 1

S-or fi realizat investiţii în ultimii patru ani în Dâmboviţa, însă Consiliul Judeţean are nevoie de o schimbare de… abordare, s-a exprimat Daniel Constantin – copreşedintele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, aflat astăzi la Târgovişte.

La rândul său, deputatul Georgică Dumitru – candidatul ALDE pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa a punctat că, dacă va ocupa această funcţie, va face în aşa fel încât oamenii să vină cu plăcere la serviciu, fiindcă vor deveni eficienţi. Având în vedere că actualul preşedinte al CJD – Adrian Ţuţuianu a fost acuzat de nenumărate ori că îi tratează urât pe subordonaţi, declaraţia l-a vizat cu siguranţă.

„Ştim foarte bine că cei care sunt ancoraţi în trecut au pretenţia că se pricep la toate, inclusiv la transporturi, la sănătate, la turism. Eu cred că trebuie să formăm o echipă responsabilă şi să delegăm competenţele către oamenii care sunt profesionişti. Îmi doresc ca personalul de specialitate al Consiliului Judeţean să vină cu plăcere la muncă, să-şi desfăşoare activitatea într-o atmosferă destinsă, care să stimuleze competiţia corectă şi abordarea cu profesionalism a tuturor temelor”, a precizat Georgică Dumitru.

Preşedintele ALDE Dâmboviţa propune, de asemenea, o schimbare în activitatea consilierilor judeţeni, iar comisiile de specialitate să devină un fel de „laborator de dezvoltare”. Cu alte cuvinte, să li se dea importanţa cuvenită. Din punctul de vedere al deputatului Georgică Dumitru, tot ceea ce s-a dovedit a fi bun pentru mediul de afaceri privat se poate transpune cu rezultate excelente şi în administraţie.

Adaugă un Comentariu

*