Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ALDE Dâmboviţa îi cere prefectului să dispună controale în toate localurile din judeţ

ALDE Dâmboviţa îi cere prefectului să dispună controale în toate localurile din judeţ 

ionel petre PLR

Preşedintele executiv al ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, îi solicită prefectului IOan Marinescu să dispună controale în toate cluburile şi restaurantele din judeţ, precum şi spaţiile unde sunt organizate evenimente cu public numeros.

„Tragedia de la clubul Colectiv din București putea fi evitată, dacă patronii nu ar fi făcut reabilitarea cu materiale ieftine și nerezistente la incendiu, mai ales dacă nu ar fi fost permisă activitatea acestui local dacă nu avea autorizațiile de funcționare. Conform spuselor experților, în acest local nu erau respectate nici măcar cerințele minime pentru securitate și evacuare.

Fac un apel către prefectul Ioan Marinescu să dispună efectuarea de controale în toate cluburile, restaurantele și locațiile care găzduiesc evenimente la care pot participa un număr mare de persoane. Acolo unde sunt nereguli grave sau se constată că acestea funcționează fără autorizație să fie închise până la remedierea disfuncționalităților.

Așa cum s-a văzut, din nefericire, discutăm despre situații de viață și de moarte. Am susținut și voi susține întotdeauna inițiativa privată, dar voi promova mereu performanța și respectarea legislației”, precizează Ionel Petre.

Preşedintele executiv al ALDE Dâmboviţa face, de asemenea, apel către tineri, să doneze în continuare sânge pentru victimele incendiului din Colectiv şi astfel să sprijine eforturile medicilor de a le salva viaţa.

Răspuns la ALDE Dâmboviţa îi cere prefectului să dispună controale în toate localurile din judeţ

  1. moshu49

    cum să faci,mă, controale în an electoral, în ce ţară trăieşti, bădie? 😉

     

Adaugă un Comentariu

*