Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ALDE: „Specialiştii” din guvernul de tehnocraţi doar au întărit cifra zero!

ALDE: „Specialiştii” din guvernul de tehnocraţi doar au întărit cifra zero! 

Ionel Petre - preşedinte ALDE Dâmboviţa

La un an de la tragedia din Clubul Colectiv, preşedintele Klaus Werner Iohannis vine şi ne spune că nu este mulţumit de modul cum s-a soluţionat „situaţia”. Tot un an se împlineşte şi de când a fost instalat „guvernul meu!”. Un guvern de aşa-zişi „specialişti”, care nu a făcut altceva decât să întărească cifra zero: „zero” investiții in infrastructură, „zero” km de autostrăzi, „zero” absorţie fonduri europene s.a. m.d.

În aceste momente, ţara este framântată de greva lucrătorilor de la postă, la care premierul Dacian Julien Cioloş a binevoit să ajungă abia a treia zi. Astăzi, greva a peste 80.000 de cadre medicale și personal tehnic din sistemul sanitar poate duce la blocarea sismului de sănătate, cu consecinţe de neprevăzut asupra societății. Federația SANITAS a făcut amendamente la OG 20 /2016, privind corectarea inechităţilor din sistemul sanitar, care cel mai probabil, mâine, vor ajunge pe ordinea de zi în Camera Deputaților.

Nu mai târziu de miercuri, Guvernul primeşte un nou avertisment din partea transportatorilor pe tema RCA, care au anunţat că vor bloca Piața Victoriei. Se pare că aşa rezolvă „guvernul meu” problemele noastre, ale tuturor!

Acțiunile pe care le va întreprinde ALDE (n.n. ALDE Dâmbovita), vor crea premisele unor soluţii care să rezolve problemele din sistemul de sănătate, educaţie, transporturi precum şi ale altor categorii sociale. Medicii, profesorii, noi, românii, trebuie să resimţim în buzunare efectele unei guvernări eficiente și de succes.

Ionel Petre,
președinte executiv ALDE Dâmbovița

Adaugă un Comentariu

*