Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ALDE Dâmboviţa va colabora cu PSD doar acolo unde nevoia o cere, să nu-şi piardă identitatea!

ALDE Dâmboviţa va colabora cu PSD doar acolo unde nevoia o cere, să nu-şi piardă identitatea! 

alde 2

Astăzi, cei doi preşedinţi ai ALDE Dâmboviţa, deputatul Dumitru Georgică şi Ionel Petre, au anunţat că sunt pregătiţi să încheie protocolul de colaborare cu PSD. Dar, după cum a precizat Georgică Dumitru, se va conlucra doar în localităţile unde există interese comune, pentru sprijinirea unui candidat mai bine plasat, mai vizibil, dorit de electorat.

Organizaţile locale ALDE nu sunt obligate să încheie înţelegeri electorale cu PSD, dacă consideră că nu sunt necesare sau dacă există intenţii ca ALDE să fie dezavantajat.

„Oricum, vom analiza cu mare atenţie acest protocol, vom discuta despre modul de colaborare. Noi ne vom păstra identitatea şi nu vrem să ne pierdem în amalgamul de situaţii electorale”, a precizat Georgică Dumitru – preşedintele ALDE Dâmboviţa.

A mai spus deputatul că formaţiunea pe care o reprezintă va deveni, după alegerile locale şi cele parlamentare, a treia forţă politică din România, singurul partid care va respecta valorile şi principiile liberale.

Ionel Petre, preşedintele executiv ALDE Dâmboviţa, a ţinut să precizeze că nu este vorba de o alianţă cu PSD, ci de o colaborare care are ca ţintă binele cetăţeanului.

„Aţi văzut şi la nivel european, guvernările nu mai pot fi de stânga sau de dreapta. Sunt guvernări care împletesc şi doctrina liberală, şi pe cea socială. Ne interesează clar să luptăm în folosul cetăţeanului. Suntem capabili să găsim strategii de colaborare în toate localităţile, în funcţie de candidaţi şi problematica de acolo”, a adăugat Ionel Petre.

alde 1

Adaugă un Comentariu

*