Știri, Muntenia-Sud, România|marți, aprilie 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ALDE se pregăteşte de congres. Partidul renunţă la conducerea bicefală!

ALDE se pregăteşte de congres. Partidul renunţă la conducerea bicefală! 

conferinta alde

Fostul deputat Georgică Dumitru, copreşedinte ALDE Dâmboviţa, a anunţat astăzi că organizaţia pe care o coordonează împreună cu Ionel Petre va începe procesul de consolidare a structurilor din teritoriu.

„Nu vă ascund faptul că am avut şi dezamăgiri după alegerile de anul trecut, dar, în urma analizelor pe care le-am realizat, am ajuns la concluzia că ALDE în Dâmboviţa poate să crească. Cei 42 de consilieri locali reprezintă baza de la care putem pleca pentru întărirea organizaţiilor”, a precizat Georgică Dumitru.

Liderul dâmboviţean a confirmat informaţiile care circulă în spaţiul public cu privire la discuţiile purtate la nivel central pentru organizarea unui congres ALDE.

„Am discutat cu colegii mei şi suntem cu totul de acord cu această decizie. Din punctul meu de vedere, logic şi democratic ar fi ca alegerile să se desfăşoare de jos în sus. Să avem alegeri mai întâi în teritoriu, în comune, oraşe, municipii, la judeţ, apoi, aleşii locali, la rândul lor, să poată alege conducerea centrală. Vom da astfel dovadă că suntem un partid credibil, un partid care respectă democraţia şi este consolidat pe scena politică românească”, a declarat Georgică Dumitru.

Rămâne de văzut când se va hotărî data la care se va organiza congresul naţional ALDE. Conform celor declarate de liderii de la centru, partidul va renunţa la conducerea bicefală.

Adaugă un Comentariu

*