Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ALDE va negocia cu PSD funcţiile de viceprimar

ALDE va negocia cu PSD funcţiile de viceprimar 

alde dambovita

ALDE Dâmboviţa a obţinut, la alegerile locale din 5 iunie, un post de primar – la Hulubeşti, doi consilieri municipali – la Târgovişte şi Moreni, doi consilieri orăşeneşti – la Găeşti şi 37 de consilieri locali comunali. Chiar dacă rezultatul îi nemulţumeşte, liderii partidului cred că pot porni, cu optimism, campania electorală pentru alegerile parlamentare din toamnă, după cum s-a exprimat deputatul Georgică Dumitru. Până la urmă, ALDE a dovedit că reprezintă a treia forţă politică din România!

„Cât privește rezultatele din Dâmbovița, este clar că ne-am așteptat la mai mult, atât la nivelul municipiului cât și în unele din localități unde am avut candidați buni, care au făcut campanie «ca la carte». Știți, desigur, că nu o să avem reprezentanți în Consiliul Județean. Am fi vrut să putem face mai mult pentru dâmbovițeni din interiorul acestui for. Este foarte clar că în Dâmbovița avem un PSD foarte puternic, dar acest lucru nu este o scuză”, a spus Georgică Dumitru – preşedintele ALDE Dâmboviţa, care promite că reprezentanţii partidului nu vor sta pe margine, ci se vor implica în tot ceea ce înseamnă proiecte pentru judeţ şi pentru municipiul Târgovişte.

Conducerea ALDE Dâmboviţa se va întâlni, în perioada următoare, cu şefii PSD, pentru a negocia funcţiile de viceprimar, acolo unde partidul a obţinut mandate de consilier local. La nivel central, între cele două formaţiuni politice s-a semnat un protocol în acest sens.

2 Răspunsuri la ALDE va negocia cu PSD funcţiile de viceprimar

  1. tass

    vice primar unde?la hulubesti?cine draqu vrea vice pe chirita sau pe cursureanu?alde poate face negocieri?are majoritate in cl?

     
  2. emil radu

    Tovarase tass va rog nu mai stergeti comentariile ca nu e frumos ! Deci acolo poti fi viceprimar tu, mata sau Roata. Dar treaba ar merge foarte bine daca ati instala si pe Socoteanu Director de primarie . Cu salutari prietenesti, draga tovarase tass !

     

Adaugă un Comentariu

*