Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ALEGERI: 56.865 de semnături pentru susţinerea candidaţilor PSD la Consiliul Judeţean Dâmboviţa

ALEGERI: 56.865 de semnături pentru susţinerea candidaţilor PSD la Consiliul Judeţean Dâmboviţa 

candidati PSD - CJD 1

PSD Dâmboviţa şi-a prezentat astăzi candidaţii pentru posturile de consilieri judeţeni. La eveniment, au participat, alături de conducerea filialei, senatorul Leonardo Badea şi deputaţii Rovana Plumb şi Ionuţ Săvoiu. Nume noi, cum ar fi cel al marelui tenor Florin Georgescu, întăresc echipa de candidaţi. De asemenea, mulţi tineri, specialişti în varii domenii econmomice. Exemplificăm cu Mioara Costache – directorul Staţiunii Piscicole de la Nucet şi Daniel Comănescu – directorul Staţiunii Pomicole de la Voineşti.

După prezentarea candidaţilor, grupul PSD a mers la Biroul Electoral Judeţean pentru depunerea dosarelor şi a listelor de susţinători. PSD a adunat 56.865 de semnături. Primul pe lista de candidaţi, evident, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, urmat de Oprea Alexandru, actualul director general interimar al Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, iar pe locul trei Ştefan Cornel, vicepreşedinte PSD.

candidati PSD - CJD 2Şeful social-democraţilor dâmboviţeni este convins că formaţiunea pe care o conduce va obţine peste 51% din sufragiile electoratului, respectiv 18 consilieri judeţeni şi 60 de primării. A mai spus liderul PSD că este cea mai bună echipă cu care vine partidul în faţa alegătorilor, raportat la alegerile din anii anteriori.

De remarcat faptul că preşedintele TSD Liviu Vasilescu se află pe locul 15, nu mai în faţă, iar un alt Liviu, un anume Stoica, are avantajul de a fi pe locul 6, ba mai mult, se regăseşte şi pe lista de candidaţi la Consiliul Municipal Târgovişte, ce-i drept pe loc neeligibil.

Candidaţii PSD pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa

1. Adrian Ţuţuianu
2. Alexandru Oprea
3. Corneliu Ştefan
4. Claudia Gilia
5. Alin Manole
6. Liviu Stoica
7. Adrian Dumitru
8. Daniel Comănescu
9. Mioara Costache
10. Sache Neculăescu
11. Mihai Stănescu
12. Luminiţa Olaru
13. Mihai Istrate
14. Alexandru Diniţă
15. Liviu Vasilescu
16. Cezarina Necula
17. Lucian Cristea
18. Valeriu Fulga
19. Iulian Oprea
20. Luiza Greaca
21. Florin Georgescu
22. Claudiu Popescu
23. Gheorghe Ivan
24. Florin Mureşan
25. Ionuţ Lăscaie
26. Gabriela Caciamac
27. Alin Niţescu
28. Cornelia Stan
29. Pavel Bărculeţ
30. Cristina Ilinca
31. Pojov Spânu
32. Georgiana Niţoi
33. Mihai Petrescu
34. Ruxandra Dragomir
35. Nicolae Obrejan
36. Ileana Nicolaescu
37. Vlăduţ Niculae
38. Florin Leotescu
39. Marin Matei
40. Irena Dumitru
41. Constantin Cazacu
42. Mircea Pătraşcu
43. Luminiţa Vasile
44. Valentin Gîtman

Adaugă un Comentariu

*