Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 15, 2021
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ALEGERI: Ana Constantin cheamă comunitatea din Pucioasa să-i fie alături, să arate că-i pasă de oraş!

ALEGERI: Ana Constantin cheamă comunitatea din Pucioasa să-i fie alături, să arate că-i pasă de oraş! 

ana constantin

Ana Constantin, candidatul PSD pentru postul de primar al oraşului Pucioasa, a intrat în linie dreptă în ceea ce priveşte demersul său electoral. Tânărul social-democrat este, potrivit unor sondaje realizate în localitate, pe primul loc în intenţia de vot a locuitorilor Pucioasei, ceea ce denotă că oamenii vor cu adevărat schimbarea, vor să trăiască mai bine, vor un alt tip de primar, mai aproape de ei. Au încredere în Ana Constantin şi în proiectele pe care le promovează.

„Pucioasa merită şi are nevoie de această schimbare! Considerat nu cu mult timp în urmă bijuteria judeţului Dâmboviţa, oraşul Pucioasa a fost transformat în ultimii ani într-un loc unde nu se întâmplă nimic bun, un spaţiu unde timpul parcă a îngheţat. Pucioasa a devenit un oraş unde reprezentanţii administraţiei publice au uitat cine i-a pus pe funcţii şi care le este rostul. S-au izolat în turnul lor de fildeş şi au condus după cum i-a tăiat capul, fără să le pese care erau nevoile şi aşteptările oamenilor. Pur şi simplu, au pierdut contactul cu realitatea de zi cu zi”, afirmă Ana Constantin.

Adaugă un Comentariu

*