Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 26, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ALEGERI: Aripa PDL din PNL a câştigat şefia organizaţiei Târgovişte

ALEGERI: Aripa PDL din PNL a câştigat şefia organizaţiei Târgovişte 

neli ion

Aseară, la Clubul Studenţilor, au avut loc alegerile în organizaţia PNL Târgovişte. Presa nu a fost invitată la acest eveniment. Se pare totuşi că a existat o publicaţie care a avut acces conferinţă, ceea ce denotă clar că liberalii dâmboviţenii, pe care încercă să îi controleze senatorul Iancu Caracota, nu prea mai iubesc media, preferând să facă politică departe de ochii jurnaliştrilor, cu proprii aplaudaci.

Caracota a reuşit să-şi impună la conducerea filialei târgoviştene protejata, pe consiliera locală Neli Ion. Controlând PNL Târgovişte prin Neli Ion, fostul prefect PDL-ist Iancu Caracota speră să fie uns şef al liberalilor dâmboviţeni. Îi va fi totuşi greu, ţinând cont de faptul că Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari, este mai bine cotat în cursa pentru preşedinţia PNL Dâmboviţa.

Contracandidatul lui Neli Ion, Aurelian Cotinescu, un ilustru anonim despre care nu am auzit mare lucru! Unii dintre participanţi ne-au spus că, după părerea lor, lucrurile au fost aranjate. Din câte am aflat, Caracota cel umblat prin lume nu a fost de acord ca presa să fie prezentă la şedinţă. Ruşinos gest şi într-o totală contradicţie cu politica făcută de adevăraţii liberali!

SC PNL SRL Târgovişte nu a trimis către mass-media nici măcar un banal comunicat de presă, din care să rezulte că au avut Marea Adunare şi şi-au schimbat conducerea! Au fost doar ei şi ai lor!

Adaugă un Comentariu

*