Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ALEGERI: Call center și platformă on-line pentru sesizarea neregulilor

ALEGERI: Call center și platformă on-line pentru sesizarea neregulilor 

vot corect

Expert Forum, cu sprijinul Funky Citizens va organiza un centru de informare și asistență electorală pentru alegerile locale din 5 iunie 2016. Cetăţenii vor avea la dispoziţie platforma www.expertforum.ro/votcorect și numărul de telefon Telverde 0800 080 200 pentru sesizarea neregulilor apărute în procesul electoral din data de 5 iunie 2016. De asemenea, cele două instrumente vor fi utilizate de specialiştii Expert Forum pentru a răspunde întrebărilor legate de procedurile de vot.

Platforma votcorect va conține un formular prin care orice cetățean poate sesiza nereguli din campania electorală sau din ziua votului. Fiecare dintre sesizările transmise va fi atent analizată și se va acorda asistență unde este cazul. Platforma va include și o secțiune cu răspunsuri la întrebările cele mai frecvente legate de votare: proceduri de vot, noutățile legislative și practice legate de organizarea alegerilor, decizii ale birourilor electorale, procedurile de observare sau cele de sesizare a neregulilor. Cei interesați pot găsi pe site inclusiv modele de întâmpinări și plângeri.

„Continuând experiența din noiembrie 2014, vom organiza un call center unde va funcționa în zilele de 4 și 5 iunie telefonul Telverde 0800 080 200. În preziua alegerilor, pe 4 iunie, programul de funcționare este 12:00 – 20:00, iar pe 5 iunie 06:00 – 23:00. Apelurile sunt gratuite din rețelele Telekom (Romtelecom, Cosmote), Orange, Vodafone, RDS si UPC”, se arată într-un comunicat al Expert Forum.

Adaugă un Comentariu

*