Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 24, 2019
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ALEGERI: Candidatul PSD pentru Crevedia umblă pe bâjbâite, la încercare!

ALEGERI: Candidatul PSD pentru Crevedia umblă pe bâjbâite, la încercare! 

serban valeriu - crevedia

Candidatul PSD pentru postul de primar al comunei Crevedia, Valeriu Şerban, a venit la conferinţa de presă total nepregătit. Omul, inspector de specialitate la ARR Bucureşti, inginer şi învăţător, doreşte să devină primar şi ar putea chiar să reuşească, ajutat de aparatul de partid bine pus la punct încă de pe vremea preşedintelui Ion Stan, dar o ia pe bâjbâite, la încercare.

Despre bugetul local al comunei Cre vedia, ştie că este mare, aşa, din auzite. A mai aflat câte ceva prin intermediul unor consilieri locali, fiindcă transparenţa la Primărie a cam lăsat de dorit chiar dacă, după cum a recunoscut, cu actualul edil, cercetat pentru fapte de corupţie, este bun prieten.

A mai spus Valeriu Şerban că toate drumurile din comună sunt asfaltate, dar trebuie modernizate şi… pietruite! Candidatul PSD a vorbit şi despre un proiect de apă şi canalizare care trebuie să înceapă dint-un moment în altul, dar nu poate să ne dea detalii despre acesta. Ne-a mai informat şi că… prin satul Dârza trece trenul! A existat o haltă şi acum a rămas doar un punct! Restul, ca la normă electorală. Adică, casă de cultură, salvare ca lumea, pompieri etc.

Răspuns la ALEGERI: Candidatul PSD pentru Crevedia umblă pe bâjbâite, la încercare!

  1. johnny

    din pacate o sa mentina mafia fostului primar

     

Adaugă un Comentariu

*