Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ALEGERI: Candidatul PSD pentru Primăria Fieni vrea o întâlnire faţă în faţă cu actualul edil

ALEGERI: Candidatul PSD pentru Primăria Fieni vrea o întâlnire faţă în faţă cu actualul edil 

Adriean Budoiu (stânga) - Iulian Tătulescu (dreapta)

Iulian Tătulescu, candidatul PSD pentru postul de primar al oraşului Fieni, judeţul Dâmboviţa, este din ce în ce mai vizibil în spaţiul public. Tătulescu şi-a propus să câştige alegerile locale, implicit postul de edil, în ciuda atacurilor considerate de el a fi furibunde ale actualului edil Adriean Budoiu.

Afirmă fermierul Tătulescu că, acum două săptămâni, drept răzbunare că s-a aruncat în lupta electorală, a primit o amendă de 10.000 de lei de la Primăria Fieni pentru faptul că nu ar deţine autorizaţie de funcţionare pentru ferma zootehnică. Evident, sancţiunea aplicată a fost contestată în instanţă. Mai susţine Iulian Tătulescu că primarul Adreian Budoiu a reuşit, într-o emisiune TV, să stabilească un record de minciuni, de afirmaţii denigratoare la adresa sa.

„Eu nu am încercat să-l denigrez şi nici nu mi-am dorit acest lucru, dar nu se opreşte şi consider că este normal să ripostez”, precizează Tătulescu.

A mai spus candidatul PSD că Fieniul arată ca un oraş părăsit, unde nu s-a mai făcut nimic de foarte multă vreme. Iulian Tătulescu i-a lansat o provocare lui Adriean Budoiu, aceea de a se întâlni, faţă în faţă, la orice post de televiziune doreşte, pentru a se confrunta cu cărţile pe masă, cu argumente şi contraargumente cu privire la problemele din administraţia fienară.

„Dar, sigur nu o să vină pentru că o să-i prezint foarte multe lucruri la care nu o să aibă răspuns”, a adăugat Iulian Tătulescu.

Sandu Oprea, şeful de campanie al PSD Dâmboviţa, prezent la întâlnirea cu presa, a ţinut în mod deosebit să-l asigure pe Adriean Budoiu că va face tot ce îi stă în putinţă pentru ca el să nu câştige alegerile locale din 5 iunie 2016. Oprea a fost deranjat de comentariile pe care Budoiu le-ar fi făcut pe seama unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat liderul PSD zilele trecute.

„Vreau să-i asigur pe competitorii noştri politici care mi-au cântat prohodul, în speţă pe domnul primar Adriean Budoiu de la Fieni, că m-am întors, sunt viu şi nevătămat”, a spus Alexandru Oprea.

Adaugă un Comentariu

*