Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 12, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ALEGERI CU SCANDAL LA PDL! Florin Popescu și Gabriel Boriga au fost ținuți la ușă de gealații de la pază

ALEGERI CU SCANDAL LA PDL! Florin Popescu și Gabriel Boriga au fost ținuți la ușă de gealații de la pază 

pdl 1

Tensiune și mult scandal la alegerile pentru desemnarea conducerii Organizației PDL Târgoviște! Lupta s-a dat între două tabere. Pe de o parte, s-au situat Iulian Vladu – președintele interimar PDL Dâmbovița și Iancu Caracota – candidat pentru funcția de președinte al PDL Târgoviște. De partea cealaltă, un grup important de susținători ai fostului președinte PDL Dâmbovița, deputatul Florin Popescu.

Cei de afară, îndârjiți, au considerat alegerile ca fiind în afara statutului, mânărite, fapt contestat de organizatori. A fost nevoie de intervenția polițiștilor și jandarmilor pentru a calma spiritele.

Deputatul Florin Popescu și primarul Târgoviștei, Gabriel Boriga, nu au avut acces în sală. Organizatorii alegerilor din PDL Târgoviște spun că nu a existat nicio problemă. Puteau participa la lucrări în calitate de invitați, dar nu au dorit să intre. Cert este că noi, afară, am văzut că cei doi foști lideri PDL nu au fost lăsați înăuntru.

Nu este de apreciat nici comportamentul unora din grupul de afară care, în numele democrației de partid, s-au manifestat gălăgios, chiar jignitor la adresa unor jurnaliști care vroiau să intre în sala de ședințe și pe care, hai să zicem, nu i-au cunoscut.

Ciprian Prisăcaru s-a retras din lupta pentru șefia Organizației Municipale a PDL. Ne-a spus că nu avea niciun rost să continue. A văzut clar că totul fusese organizat în defavoarea lui.

S-a trecut la vot. A câștigat Iancu Caracota, rămas unicul candidat pentru fotoliul de președinte. Pentru fostul prefect, au votat 96 de delegați din 104 prezenți în sală. În mod normal, ar fi trebuit să participe 180 de delegați, dar se pare că s-au lovit în zidul protestatarilor din fața Teatrului Tony Bulandra.

Este grav că Opoziția, acum când ar fi multă nevoie de cuvântul său, nu-și mai găsește liniștea, identitatea, unitatea. Este grav că nu există o cale de împăcare între fosta și actuala conducere a PDL. Florin Popescu și Gabriel Boriga nu sunt deloc niște lideri de neglijat.

Toată lumea speră că apele se vor liniști, că Iancu Caracota va revigora Organizația Municipală a PDL care, de la alegeri încoace, nu a performat.

10 Răspunsuri la ALEGERI CU SCANDAL LA PDL! Florin Popescu și Gabriel Boriga au fost ținuți la ușă de gealații de la pază

 1. moshu49

  democratură, Coane Iancule, parol! 😀

   
 2. Jos Caracota

  intr-un partid ca acesta, in care domnul Boriga a tras partidul dupa el, nu e normal ca sa-i faci asa ceva primarului!sa va fie rusine, domnule Caracota!sa va fie rusine ca faceti afaceri cu psd-ul, sa va fie rusine pt tot!
  nu e normal sa nu lasi sa intre membrii adevarati care au muncit de 7 ani!

   
 3. un PSD-ist

  MULTUMIM PDL!!! NE FACETI TREABA!!!

   
 4. ionut

  Nu meriti acel scaun Caracota.Dupa cate a facut Florin Popescu pentru Dambovita ca sa o readuca pe harta tu vi si castigi alegerile….cum le castigi prin furt?asta te caracterizeaza?

   
 5. vasile guran

  daca nu aducea florin popescu PDL-ul unde este acum nu cred ca mai veneati cu atata scandal domnul caracota sa candidati.ar trebui sa va duceti sa ai pupati piciorele dumnealui si sa va semnati demisia in acelasi timp.rusine sa va fie………………..

   
 6. vin

  Rusine, rusine, rusine, de trei ori rusine…. patidul pdl functioneaza sub legea talionului!

   
 7. vin

  Jos dictatura, jos nesimtirea, jos caracota!

   
 8. Daniel Marica

  BORIGA SI POPESCU SUNT ADEVARATII LIDERI AI PDL DAMBOVITA!!!!!!

   
 9. vlad nistor

  vladu, caracota si antonescu ne-au distrus partidul .. ne-au impartit . .noi suntem mai multi si o sa se vada in campanii .. .

   
 10. ion calin

  penibiiiiiil … cine a mai vazut sa se imparta carnete de partid afara unor necunoscuti ??? toate carnetele aveau data 16.11.2013 … asa magarie rar mi-a fost dat sa vad .. caractota te-ai lins pe bot … sa vad eu cum mai ia PDL peste 5 % in targoviste

   

Adaugă un Comentariu

*