Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ALEGERI: Echipa de consilieri PSD pentru Târgovişte, primenită cu… foşti PNL-işti

ALEGERI: Echipa de consilieri PSD pentru Târgovişte, primenită cu… foşti PNL-işti 

candidati PSD Targoviste 1

PSD a depus, în această după-amiază, la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Târgovişte, dosarele pentru candidaturile de primar şi consilieri municipali. S-au aflat alături de cei desemnaţi: Adrian Ţuţuianu – preşedintele PSD Dâmboviţa şi al Consiliului Judeţean şi deputaţii Rovana Plumb şi Stanciu Zisu.

Cu excepţia consilierului Cătălin Rădulescu, toată echipa de aleşi locali social-democraţi a fost schimbată, primenită cu nume noi, cu oameni tineri, dar şi cu foşti membri ai PNL, respectiv: doctorii Claudiu Dumitrescu şi Doru Oncescu. Printre cei desemnaţi, i-am recunoscut pe: Carmen Holban, Agnes Erich, Liviu Stoica, Monica Ilie, Ion Cucui, Andrei Păunescu, Patic Paul Ciprian, Doina Boboacă, Rodica Nicolae, Cosmin Bozieru, Florin Badea.

„Târgoviştea este casa mea, este oraşul în care m-am născut, în care am crescut, oraşul în care muncesc, oraşul în care vreau să îmbătrânesc şi vreau să îmbătrânesc într-un oraş civilizat, într-o Târgovişte modernă. Sunt convins că nu sunt singur şi sunt mulţi alţii care gândesc la fel. Împreună putem construi acest viitor oraşului Târgovişte”, a declarat Cristian Stan – candidatul PSD pentru funcţia de primar al Târgoviştei.

Preşedintele PSD Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu a mărturisit că partidul pe care îl reprezintă nu a avut niciodată pregătită pentru Târgovişte o echipă de consilieri mai tare decât cea pe care o prezintă astăzi.

candidati PSD Targoviste 2

Adaugă un Comentariu

*