Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ALEGERI: Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Dâmboviţa are o nouă conducere

ALEGERI: Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Dâmboviţa are o nouă conducere 

GALA DE TINERET

În următorii 4 ani, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Dâmboviţa, va fi condusă de un Consiliu format din: Mircea Matei, economist – preşedinte; Valentin Grigore, formator şi lucrător de tineret – vicepreşedinte; Liviu Dan, programator IT – secretar general; Miail Andreescu – masterand, Vlăduţ Andreescu – manager, Viorel Dincă – referent şi Dumitru Alexandru – profesor (membri).

Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița este persoană juridică de drept privat și de utilitate publică, autonomă, neguvernamentală, nepolitică și fără scop lucrativ, care elaborează, organizează şi susţine programe specifice privind instruirea, educarea şi formarea tineretului în spiritul tradiţiilor umaniste, al valorilor democraţiei şi aspiraţiilor societăţii româneşti. Are în proprietate Casa Tineretului din Târgoviște, locul de desfăşurare a numeroase activităţi de şi pentru tineret.

GALA DE TINERET 1

În prezent, în cadrul Adunării Generale sunt reprezentate cu drept de vot următoarele asociații de tineret:
1. Asociaţia Aeronautică ARIEL Târgovişte 92
2. Asociaţia Shorin Karate Do Romania
3. Asociaţia Cultural Folclorică Mioriţa
4. Asociaţia Club Tao Pucioasa
5. Asociaţia Club Zanshin Moreni
6. Asociaţia Black Dragon Iedera
7. Asociația Ecologică Floare de Colț
8. Asociația Tineri pentru Europa de Mâine
9. Asociația Club Alex Târgoviște
10. Asociația Club Budo Ken Pucioasa
11. Asociatia de Tineret ARENA
12. Asociația de Dezvoltare Personală și Educație Nonfomală „Tineri pentru Europa”
13. Asociația Tinerilor Creativi
14. Asociația de Tineret a Persoanelor cu Dizabilități și Deficiențe
15. Asociatia Culturală Pentas Super Omnia
16. Fundaţia Clepsidra
17. Fundaţia Culturală Ghiocelul
18. Societatea Astronomică Română de Meteori

Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița este membru, are reprezentanți sau deține poziții de conducere în următoarele structuri: Convenția Națională a Fundațiilor Județene pentru Tineret din România, Fundația Națională pentru Tineret, Consiliul Tineretului din România (organism afiliat Forumului European de Tineret și Organizației Mondiale pentru Tineret), Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. Pe plan local, este membru fondator al Consiliului pentru Transparență Locală Târgoviște. Își desfășoară activitatea în parteneriat cu instituțiile administrației publice centrale și locale pe linie de tineret, fiind parte activă în elaborarea politicilor publice de tineret, legislație și activități de și pentru tineret.

Adaugă un Comentariu

*