Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ALEGERI: Independentul Emil Drăghici de la Vulcana Băi, sprijinit de PSD pentru un nou mandat de primar

ALEGERI: Independentul Emil Drăghici de la Vulcana Băi, sprijinit de PSD pentru un nou mandat de primar 

Emil Drăghici - președinte ACoR

Emil Drăghici, singurul primar independent din judeţul Dâmboviţa, va candida la alegerile locale din lună iunie de anul acesta sprijinit de PSD, partid de care a fost tot timpul apropiat şi cu ai cărui reprezentanţi a colaborat foarte bine. Drăghici conduce comuna Vulcana Băi din anul 1990 şi îndeplineşte şi funcţia de preşedinte al Asociaţiei Comunelor din România, unde s-a remarcat prin multiple iniţiative legislative şi prin implicare în rezolvarea problemelor de administraţie apărute la nivel naţional.

„Prezenţa mea aici are un precedent istoric. La începutul lui septembrie 1990, Adrian Ţuţuianu era la Primăria judeţului de atunci. Ordinul de numire în funcţie de primar l-a Vulcana Băi, dat de prefectul din acea perioadă, era scris de domnul Ţutuianu. Aşadar, avem o relaţie mai veche, personală. Eu vreau să îi mulţumesc pentru că a avut curajul să spună, da, vă susţinem la Vulcana Băi. Nu mai umblăm noi cu un candidat, aşa, fie acolo. Un independent nu poate câştiga decât cu o susţinere a locuitorilor comunei. Eu voi avea voturi din partea tuturor partidelor”, a spus Emil Drăghici.

Adaugă un Comentariu

*