Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ALEGERI: Investiţii prost făcute, pe post de mari realizări la Pucioasa!

ALEGERI: Investiţii prost făcute, pe post de mari realizări la Pucioasa! 

Dănuţ Bădău - primar Pucioasa

Constantin Ana, candidatul PSD pentru Primăria Pucioasa, a analizat, în cadrul unei conferinţe de presă, raportul de activitate al edilului Dănuţ Bădău după 8 ani de mandat. Constantin Ana şi-ar dori o astfel de analiză punctuală şi în faţa locuitorilor oraşului Pucioasa, cu participarea primarului Dănuţ Bădău, fiindcă realitatea din teren diferă foarte mult de… pliantul electoral, în care au fost trecute şi proiecte preluate de la fosta administraţie, dar şi investiţii realizate cu fonduri guvernamentale obţinute de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu, pe care edilul Pucioasei nu se sfieşte să-l numească „ticălos” ori de câte ori are ocazia.

„S-a lăudat domnul Bădău cu sala de sport de la stadion, proiect realizat de primarul Mircea Simion şi finalizat în 2010 de Dănuţ Bădău. Sunt sigur că, dacă ar fi fost proiectul domnului Bădău, ar fi avut aceeaşi soartă ca, de pildă, Piaţa Cartaxo. Primarul Bădău, fără să se consulte cu nimeni, a făcut investiţiile după capul şi, poate, după interesul propriu, creând o stare imensă de nemulţumire utilizatorilor. Nu mai vorbim de calitatea lucrărilor efectuate, care lasă de dorit, iar piaţa se află în momentul de faţă într-un proces de degredare continuă”, a precizat Constantin Ana.

constantin ana 1Un alt punct căruia i s-a alocat spaţiu consistent în pliantul electoral al primarului Dănuţ Bădău se referă la reţelele de apă şi canalizare. Şi dacă edilul Pucioasei se laudă cu investiţii la acest capitol, candidatul PSD Constantin Ana atrage atenţia că „aici începe tragedia”, fiindcă sunt lucrări executate, dar care sunt… nefuncţionale!

„Spre exemplu, colectorul reţelei de canalizare de pe strada Trandafirilor trebuie refăcut şi nu ştim de către cine. Firma care s-a ocupat de investiţie a intrat în faliment. Branşamentele nu sunt probate, gurile de vizitare nu au fost finalizate”, a punctat Constantin Ana. În opinia candidatului PSD, trebuie urgentată recepţia lucrărilor, altfel oraşul Pucioasa va deveni un focar de infecţie.

Pentru o corectă informare a locuitorilor de sub Dealul Patranei, Constantin Ana a arătat şi care au fost investiţiile realizate de Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, dar pe care primarul Bădău le-a trecut în pliantul său electoral, sperând să mai prostească încă o dată alegătorii.

„Reparaţiile capitale la bazinele de apă de la Muşa s-au efectuat prin contribuţia exclusivă a Companiei de Apă. La fel, conducta de alimentare cu apă potabilă a oraşului Pucioasa din sursa de apă din munte şi bazinul de la Bela. La staţia de epurare de la Trainica, primarul Bădău a contribuit un pic mai mult. A fost la inaugurare!”.

Un alt proiect cu care se laudă primarul Pucioasei este cel al reabilitării drumurilor, demarat pe vremea Elenei Udrea şi executat execrabil, în viziunea candidatului PSD.

pucioasa dupa ploaie 3

 

„Nu există sistem de preluare a apelor pluviale pe 80% din suprafaţă. Asfaltul şi bordurile, pe unele porţiuni, au intrat în descompunere. Şanţurile au fost lucrate mizerabil, fără o analiză exactă a necesităţilor. DE asemenea, nu au fost acoperite zonele vitale ale oraşului. Acest proiect a avut termen de finalizare 31 decembrie 2014. Pentru realizarea lui completă, avem cheltuieli neeligibile de 1 milion de euro”, a menţionat Constantin Ana.

Şirul de… insuccese marca Bădău care au fost prezentate însă ca mari realizări este lung. De altfel, pentru a avea ce pune pe hârtie, actualul edil a menţionat în broşurica răspândită prin oraş, inclusiv perioada 2008-2012.

„Sunt convins că locuitorii oraşului nu mai pot fi minţiţi pe faţă, duşi cu zăhărelul! Concetăţenii mei au înţeles că Pucioasa, pentru a redeveni localitatea frumoasă şi prosperă de odinioară, are nevoie de o altă conducere, de un alt primar. Eu pot să le retrezesc speranţa şi încrederea într-o viaţă mai bună, într-un oraş civilizat”, a încheiat Constantin Ana – candidatul PSD pentru funcţia de primar al Pucioasei.

raport badau ok

 

 

2 Răspunsuri la ALEGERI: Investiţii prost făcute, pe post de mari realizări la Pucioasa!

 1. Aspida

  Când va pune mâna proprie vreun primar, de oriunde, să toarne asfalt, să pună borduri sau să decolmateze lacuri de acumulare, atunci să i se dea în cap aceluia ce n-ar face ce / cum trebuie.
  În timpul mandatului său, un primar decide firmele de profil pentru executarea lucrărilor necesare.
  Că mai este nevoit, din când în când (mai tot timpul 😉 ) să angajeze firme «cu dedicație», «recomandate» de la… județ, asta e altă mâncare de pește.
  Să-i aduc aminte dlui C.Ana că ultimele lucrări de infrastructură (derulate din 2011 până în 2015) au fost executate cu fonduri europene de firme impuse – «Asociația SC Gecor SRL + SC Tel Drum SA», care n-au nicio tangență cu județul Dâmbovița, dar au ca «pălărie» «Autoritatea de management – Ministerul Dezvoltării… » (de pe vremea dlui Dragmea), cu «Organism intermediar – Agenția pentru Dezvoltare Regională Dâmbovița»… 😉
  Ăștia trebuie întrebați și de proiect și de execuție!
  De buna execuție a lucrărilor sunt răspunzători, în primul rând, consilierii și funcționarii din subordinea primarului.
  Mă ntreb cum de nu știe dl C.Ana lucrurile astea banale, câtă vreme și soția, dar și tatăl său (Gh. Ana) au avut «tangențe» cu primăria Pucioasa.
  Așa cum mă întreb cum se face că Elena Udrea a demarat reabilitarea drumurilor din urbe?
  Constat că limbajul pesedist și l-a însușit foarte bine, «tânărul» C.Ana.

   
 2. Aspida

  errata:
  Dragnea*

   

Adaugă un Comentariu

*