Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ALEGERI: Liberalii din nordul judeţului îl vor pe Caraveţeanu preşedinte la PNL Dâmboviţa!

ALEGERI: Liberalii din nordul judeţului îl vor pe Caraveţeanu preşedinte la PNL Dâmboviţa! 

caraveteanu

Sursele noastre spun că lupta pentru şefia organizaţiei PNL Dâmboviţa va fi dură. Deocamdată, se ştie că vor intra în bătălie Marius Caraveţeanu – primarul oraşului Răcari şi senatorul Iancu Caracota – fost prefect al judeţului. Se vorbeşte că nu este exclusă nici candidatura lui Cezar Preda, actulalul preşedinte interimar al filialei dâmboviţene.

Campanie pe faţă, transparent, motivant şi dornic să schimbe din temelii organizaţia aflată de peste 10 ani sub dictat bucureştean, se arată a fi Marius Caraveţeanu. Edilul de la Răcari a mers în mai toate zonele judeţului unde s-a întâlnit cu colegii de partid, consilieri locali şi primari, în faţa cărora şi-a expus, sincer, proiectul de viitor şef al PNL Dâmboviţa. Ultima întâlnire a avut loc la Fieni. Liberalii din localităţile aflate în nordul judeţului au spus răpicat că, la alegerile din data de 2 mai, care se vor desfăşura la Târgovişte, îl vor susţine pe Marius Caraveţeanu pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei.

„Ni s-a luat de venetici trimişi de Bucureşti, care nu au făcut altceva decât să destabilizeze organizaţia, să o pună într-un con de umbră. Toţi cei care s-au perindat până acum la conduce nu s-au gândit decât la ei şi la interesul lor. Neimplicarea şi aşa-zişii şefi numiţi de Bucureşti au sfârtecat organizaţia, au împărţit-o în cerculeţe, grupuri, tabere. Lipsa noastră de unitate a avantajat enorm PSD-ul! Vrem să fim conduşi de un dâmboviţean de-al nostru, nu de persoane trăite în alte zone ale ţări, care mimează că ar cunoaşte lucrurile de aici. Marius Caraveţeanu este soluţia. Cu el în frunte, PNL Dâmboviţa poate deveni un partid puternic”, ne-a mărturisit un liberal din Pucioasa.

Adaugă un Comentariu

*