Știri, Muntenia-Sud, România|joi, martie 21, 2019
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ALEGERI: Liberalii sunt hotărâţi să alunge camarila PSD de la conducerea judeţului Dâmboviţa

ALEGERI: Liberalii sunt hotărâţi să alunge camarila PSD de la conducerea judeţului Dâmboviţa 

lansare PNL 3

Peste 1.500 de membri şi simpatizanţi PNL au participat astăzi la mitingul de lansare a candidaţilor pentru funcţiile de primari, consilieri locali şi judeţeni, desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte. A venit special de la Bucureşti, pentru acest eveniment electoral, Vasile Blaga – copreşedinte al Partidului Naţional Liberal. Alina Gorghiu, care aşteaptă cât de curând un bebeluş, nu a putut efectua deplasarea la Târgovişte, dar a trimis un mesaj video în care urează succes candidaţilor dâmboviţeni. Vedetele incontestabile ale serii au fost Dumitru Miculescu – desemnat de partid să intre în lupta pentru ocuparea fotoliului de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi Ciprian Prisăcaru – candidatul PNL pentru postul de primar al Târgoviştei.

lansare PNL 1

Amfitrionul politic al întâlnirii a fost deputatul Virgil Guran. În aplauzele sălii, s-au înscris la cuvânt, rând pe rând, liderii Organizaţiei, cei care vor dirija campania electorală.

Deputatul Iulian Vladu le-a spus celor prezenţi că, astăzi, s-a deschis drumul spre victorie al PNL. Copreşedintele Organizaţiei Dâmboviţa i-a acuzat pe PSD-işti că au aruncat judeţul în sărăcie. Salariile, pensiile, a precizat Vladu, sunt mult mai mici decât în judeţele vecine Argeş şi Prahova. Deputatul PNL i-a mai învinovăţit pe social-democraţi, în mod direct pe Adrian Ţuţuianu, de faptul că nu au pus la punct infrastructura rutieră a judeţului, că nu au reuşit să ducă la capăt proiectele de reabilitare a drumurilor naţionale care străbat Dâmboviţa.

lansare PNL 5

Iulian Vladu s-a arătat revoltat de faptul că PSD şi-a angajat, prin societăţile subordonate Consiliului Judeţean, toţi lipitorii de afişe. Au fost politizate toate instituţiile publice, a susţinut Vladu, în timp ce sala scanda „Ţuţuianu, nu uita, Dâmboviţa nu-i a ta”. La modul ironic, liderul PNL l-a atacat pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, afirmând că „timp de patru ani, Adrian Ţuţuianu şi-a cumpărat o foarfecă şi a tăiat panglici la toate obiectivele demarate de noi între 2008-2012. El nu a reuşit să aibă niciun proiect pentru acest judeţ”.

A urmat la cuvânt Ciprian Prisăcaru. Un discurs electoral calat pe problematica municipiului Târgovişte, pe proiectele pe care trebuie să le materializeze de îndată ce va ajunge la conducere, pentru oraşul să-şi recapete forţa economică, culturală şi politică de altădată!

„Trebuie să oferim Târgoviştei un viitor, iar acest viitor este legat de investiţii economice şi de locuri de muncă”.

Prisăcaru a mai spus că singurele administraţii care au adus bunăstare municipiului, în ultimii 26 de ani, au fost cele de dreapta. Candidatul PNL l-a comparat pe Cristian Stan, primarul interimar al Târgoviştei şi candidatul PSD, cu o… „muscă la arat”, iar despre PSD a menţionat că ştie să facă un singur gen de politică: „pentru ei şi ai lor”.

lansare PNL 6

Prisăcaru crede că PSD este un partid prea arogant pentru Târgovişte. Concluzia mesajului său, aplaudat de poporul PNL-ist, a fost că, pe 5 iunie, liberalii vor câştiga alegerile!

Dumitru Miculescu, copreşedintele PNL Dâmboviţa, cel care a întărit organizaţia şi a dat un alt suflu muncii politice, le-a vorbit celor din sală despre primul obiectiv asumat: câştigarea alegerilor locale. Apoi, urmează greul: proiectele de dezvoltare ale judeţului. De la crearea unui mediu de afaceri puternic, aducător de locuri de muncă, valorificarea potenţialului agricol, sprijinirea micilor întreprinzători la investiţiile în educaţie, cultură şi sănătate.

Dumitru Miculescu, candidatul PNL pentru funcţia de şef al judeţului, doreşte să ofere dâmboviţenilor o viaţă mai bună, un trai decent, iar toate acestea, după cum s-a exprimat, pot fi înfăptuite doar după ce camarila lui Ţuţuianu, care a răspândit minciuna, sărăcia şi şomajul, va fi alungată pe 5 iunie, prin vot, de la conducerea judeţului.

„Ne-am săturat de politruci şi bolşevici. Ne-am săturat să fim conduşi şi dirijaţi de indivizi cu o conduită morală şi profesională îndoielnică”, a spus Dumitru Miculescu.

lansare PNL 2

Vasile Blaga, copreşedinte al PNL, i-a felicitat pe liberalii dâmboviţeni că sunt acum uniţi, că au depăşit stadiul orgoliilor. Le-a mărturisit Blaga celor prezenţi în sală că, pentru obţinerea victoriei în alegeri, sunt deosebit de importante două elemente: candidaţii şi echipa.

Vasile Blaga a spus că, la ora actuală, PNL este cel mai puternic partid din România. Liderul liberal este convins că, în judeţul Dâmboviţa, PSD şi Adrian Ţuţuianu pot fi învinşi, fiindcă în PNL există unitate şi are cea mai puternică echipă de candidaţi.

lansare PNL 4

3 Răspunsuri la ALEGERI: Liberalii sunt hotărâţi să alunge camarila PSD de la conducerea judeţului Dâmboviţa

 1. dinut

  cu cine sa ne conviga !!! cu dealde vasile blaga si badau ??? toate partidele sant numai pentru interese personale si de grup ,,, DESTEAPTA TE ROMANE !!!

   
 2. Wilhelm Tell

  Succes! Si noi ne-am saturat de pleava PSD! Striviti-i fara mila!

   
 3. ligriv

  cu toata stima d-le miculescu – ai dreptate privind camarila – dar cu cine o schimbi cu camarila pdl si fosti psd. ca persoana eu iti urez succes.

   

Adaugă un Comentariu

*