Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ALEGERI: Liderii PNL Dâmboviţa l-au reclamat penal pe Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD

ALEGERI: Liderii PNL Dâmboviţa l-au reclamat penal pe Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD 

miculescu - vladu

Copreşedinţii PNL Dâmboviţa, Dumitru Miculescu şi Iulian Vladu, au remis astăzi către mass-media un comunicat de presă prin care anunţă că doresc o campanie electorală bazată pe dezbaterea unor strategii şi proiecte viabile pentru dezvoltarea județului. Mai spun aceştia că au formulat plângere penală împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean şi al PSD Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu, urmare afirmaţiilor calomnioase şi mincinoase, prin care a lezat imaginea PNL.

„Constatăm că apropierea datei de 5 iunie îi dă fiori lui Adrian Țuțuianu, liderul PSD Dâmbovița, semn că veștile pe care i le dau sondajele nu sunt deloc optimiste pentru domnia sa. În această situație disperată pentru Adrian Țuțuianu, acesta nu mai are capacitatea și discernământul de a veni în fața opiniei publice decât cu minciuni și atacuri la persoană pentru liderii opoziției. Recent, Țuțuianu și-a permis din nou să facă afirmații calomnioase la adresa copreședintelui Dumitru Miculescu și a Partidului Național Liberal, fiind evident faptul că liberalii dâmbovițeni demonstrează că sunt determinați și vor câștiga alegerile locale în județul Dâmbovița. Țuțuianu nu este capabil să înțeleagă că dâmbovițenii s-au săturat de atitudinea sa.

În ultimii patru ani, Țuțuianu nu a făcut altceva decât să atace, să jignească, să desconsidere și să mintă atât în privința colegilor de partid, dar și a colaboratorilor, angajaților și a cetățenilor din acest județ, care au îndrăznit să-și exprime opinii diferite de ale sale. Tocmai de aceea, în calitate de lideri ai Partidului Național Liberal Dâmbovița, a cărei imagine publică a fost lezată de minciunile șefului PSD Dâmbovița, am formulat o plângere penală pe numele lui Adrian Țuțuianu. PNL speră că organele abilitate vor demara cât mai rapid o anchetă pentru a clarifica aspectele sesizate în plângerea penală, cu atât mai mult cu cât Adrian Țuțuianu nu mai are nici o limită și repetă obsesiv aceleași minciuni și calomnii.

Este regretabil faptul că dâmbovițenii sunt obligați să asiste la aceste mizerii aruncate în spațiul public de bolșevicul Adrian Țuțuianu, dar ei trebuie să înțeleagă că aceasta este strategia de campanie a liderului PSD, izvorâtă din incapacitatea cu care a administrat acest județ și nerespectarea niciunui angajament pe care și l-a luat, în urmă cu patru ani, față de dâmbovițeni. Un singur exemplu: taxa de habitat! Calomniatorul Adrian Țuțuianu a câștigat alegerile promițând că va scădea taxa de habitat. Acest lucru nu s-a întâmplat nici până azi, fiind doar una dintre minciunile electorale pe care Adrian Țuțuianu nu mai poate, acum, să o explice cetățenilor.

Partidul Național Liberal Dâmbovița își dorește o campanie bazată pe dezbaterea unor strategii și proiecte viabile pentru dezvoltarea județului, dar este evident pentru toată lumea că Partidul Social Democrat are ca strategie: MINCIUNA, CALOMNIA și ATACUL.

Considerăm că a sosit vremea maturității politice și administrative cu care să stopăm JAFUL și RĂUL pe care PSD l-a făcut acestui județ”, se arată în comunicatul tran smis de Dumitru Miculescu şi Iulian Vladu – copreşedinţii PNL Dâmboviţa.

4 Răspunsuri la ALEGERI: Liderii PNL Dâmboviţa l-au reclamat penal pe Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD

 1. Wilhelm Tell

  Ar trebui ca toti cetatenii sa-l dea in judecata, toti au fost mintiti, inselati, batjocoriti. Tutuianu isi bate joc de alegatori tinandu-si „strans” in brate prietenii imbecili pe care i-a pus in pozitii importante in fimele judetului, precum directorul Alin Manole care s-a remarcat numai prin tupeu si prostie, dar care de la articolele aparute in presa la adresa sa, a uitat cu desavarsire sa mai treaca pe la firma, dar nu si sa-si ridice salariul umflat!

   
 2. Cocuta

  Da, faceti o lista va rog si strangeti semnaturi de la cetateni! Tutuianu are datorii mari la fiecare dintre noi! A jecmanit si adus judetul in sapa de lemn! A numit in functii de conducere toate leprele psd-iste! Chiar scapa si nu-l trage nimeni la raspundere pt faptele comise?

   
 3. Horatiu

  In 2012 dadea mana cu toti si spunea ca va scadea taxele va scadea pretul la taxa de habitat ca face drumuri canalizare. Acuma cand te duci sa il cauti tipa ameninta injura ne face saracii. De ce ne faci ma tu paraliticule saracii daca nu ai facut nimica pentru cetatenii damboviteni. Sa mai vina la mine sa mi ceara sa l votez ca il scuip in fata

   
 4. Georgi

  Bag mana in foc: Tutuianu nu a spus niciunui ceatean ca e o saracie de om nici in fata, nici pe la spate.

  Cocuto esti o tembela si cu timpul vei ajunge sa realizezi asta. Esti o rusine de om. Sa-ti fie rusine de comentariile pe care le-ai dat despre oameni care au plecat dintre noi. Sa iti fie rusine! Si chiar sper sa vezi comentariul asta Cocuto pentru ca prin comentariile tale la adresa unui om care a murit ai demonstrat ca esti o nulitate!

   

Adaugă un Comentariu

*