Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ALEGERI: Primarul de la Voineşti ar putea fi „deputatul de la ţară” de care este nevoie

ALEGERI: Primarul de la Voineşti ar putea fi „deputatul de la ţară” de care este nevoie 

danut gabriel sandu

Gabriel Dănuț Sandu, primarul comunei Voinești, a dovedit până acum că are atât calități de administrator, cât şi de politician adevărat, dedicat cetățeanului. Există destule șanse ca edilul de la Voinești să ajungă deputat în Parlamentul României. De oameni de talia lui Gambă, sinceri, simpli, deschiși, care să acționeze pentru binele românilor, ar fi nevoie în înaltul for legislativ al țării, unde am văzut până acum tot soiul de indivizi puși doar pe căpătuială. Rămâne de urmărit dacă Gabriel Dănuț Sandu, iubit în localitatea sa pentru realizări și relațiile interumane pe care le întreține, va renunța la funcția de primar pentru aceea de deputat.

Edilul de la Voinești nu a negat că ar putea să îmbrățișeze această idee, de a reprezenta comuna sa şi județul Dâmbovița în Parlament. Gambă a spus că, dacă va decide să intre în bătălia electorală din noiembrie, va avea ca principal slogan sintagma „Deputatul de la țară”, omul care se luptă pentu binele și drepturile românilor din mediul rural. Gabriel Dănuț Sandu are câteva proiecte pe care le-ar pune urgent în discuție în Camera Deputaţilor.

Este primul edil din Dâmbovița care a spus public că este împotriva pensiilor speciale acordate primarilor. În opinia sa, actualii prlamentari au aruncat această piatră în capul edililor din România, transformându-i în ochii poporului în profitori. Lucru care nu este adevărat.

„Noi, primarii, ne dorim să fim remunerați pentru munca depusă. Nu cred că trebuie să iau pensie specială pentru că am fost primar în cinci mandate. Aia nu este o meserie. Ce-ar însemna să dăm pensii speciale pentru doctori, pentru profesori, pentru funcționarii publici? Oricum, în fața alegătorilor, primarul avea o imagine proastă, că are o beizadea crescută pe lângă el, că fură, că nu știu ce a făcut. Asta cu pensiile speciale ne-a pus capac”, a declarat Gabriel Dănuț Sandu.

Dacă ar ajunge în Parlamentul României, primarul de la Voinești ar face tot ce i-ar sta în putință pentru adoptarea unei legi privind migrația politică. În opinia sa acest fenomen îngrijorător, care a transformat politica într-un ghiveci puturos, nu trebuie oprit doar la nivel local și județean, ci și în Camera Deputaților și Senat, acolo unde seriozitatea, conduita, prestanța, stabilitatea trebuie să fie argumente supreme ale activității.

„Pun eu o întrebare: dacă s-ar migra și în Consiliile Locale cum se migrează în Parlament, ar mai putea cineva să administreze vreo localitate? Vă spun eu că nu”, a mai adăgat edilul de la Voinești.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile. Oricum, pentru Gabriel Dănuț Sandu, un primar dedicat comunei sale, ar fi o decizie grea, însă „deputatul de la țară” va putea reprezenta foarte bine interesele oamenilor.

Adaugă un Comentariu

*