Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ALEGERI: „Târgoviştea câştigă”, slogan victorios pentru candidatul PNL, Ciprian Prisăcaru!

ALEGERI: „Târgoviştea câştigă”, slogan victorios pentru candidatul PNL, Ciprian Prisăcaru! 

ciprian prisacaru 1

Ciprian Prisăcaru, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte, a declarat că echipa Partidului Naţional Liberal se află în dispozitiv de campanie electorală. Pregătită să câştige! Sloganul pe care îl vor folosi liberalii târgovişteni este unul simplu, mobilizator, echilibrat, neutru din punct de vedere politic: TÂRGOVIŞTEA CÂŞTIGĂ!

Ciprian Prisăcaru a prezentat, pe scurt, cele trei domenii de acţiune pe care şi le-a asumat, el şi consilierii PNL. Se va insista în mod deosebit pentru crearea de locuri de muncă, ştiindu-se că de aici porneşte echilibrul social, bunăstarea, traiul civilizat.

„Un primar nu poate crea în mod direct locuri de muncă, dar, indirect, poate dezvolta un mediu propice pentru atragerea de investitori. Consider că aceasta este principala nevoie pe care cetăţenii din Târgovişte o au astăzi, mai multe locuri de muncă”, a declarat Ciprian Prisăcaru.

Candidatul PNL are şi soluţii pentru atingerea acestui obiectiv. Una dintre ele ar fi reprezentată de înfiinţarea unui parc industrial.

„Am dat acest exemplu, dar, veţi vedea atunci când vom lansa programul de guvernare locală, că mai sunt şi alte soluţii, uşor de implementat. Nu sunt fantasme cu care să venim doar în campania electorală. Trebuie să facem tot ceea ce ne stă în puteri să oferim tinerilor posibilitatea de a rămâne în Târgovişte. Să le creăm aici locuri de muncă, o existenţă decentă”, a mai precizat Ciprian Prisăcaru.

ciprian prisacaru 2Un alt domeniu de importanţă pentru municipiul Târgovişte îl reprezintă modernizarea urbană a cartierelor. A menţionat Ciprian Prisăcaru că, în afară de centrul vechi, reabilitat şi pus în valoare în timpul mandatului primarului Gabriel Boriga, şi cele două Planuri Integrate de Dezvoltare Urbană care s-au derulat aşa cum s-au derulat, cu multe neajunsuri şi deficienţe, şi care au rezolvat doar o treime din problematica urbanistică, oraşul Târgovişte arată ca în anii 80.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar consideră că a venit momentul ca procesul de modernizare a municipiului să capete noi valenţe ale confortului şi bunului gust.

Nu este neglijat de echipa PNL Târgovişte nici învăţământul. Ciprian Prisăcaru este convins că, împreună cu specialiştii în educaţie cooptaţi în consiliul local, se vor găsi soluţii din ce în ce mai bune pentru dezvoltarea tinerei generaţii, a copiilor noştri.

„Obiectivele noastre sunt legate de introducerea unui sistem after school în absolut toate şcolile generale din Târgovişte. De asemenea, trebuie să continuăm crearea de parteneriate între mediul educaţional şi cel de afaceri”, a explicat Ciprian Prisăcaru.

Candidatul PNL pentru Primăria Târgovişte i-a avut alături astăzi pe primii patru consilieri locali: Sebastian Marin, Neli Ion, Honorius Moţoc şi Silviu Tănase. Fiecare dintre cei patru viitori aleşi târgovişteni au avut câte un punct de vedere asupra schimbărilor în bine care urmează să se producă în municipiu după data de 5 iunie.

Vineri – 6 mai 2016, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte, PNL Dâmboviţa va organiza evenimentul de lansare a tuturor candidaţilor din judeţ. Manifestarea electorală va începe la ora 16:00. Alături de cei doi copreşedinţi ai Organizaţiei, Dumitru Miculescu şi Iulian Vladu, se vor afla lideri importanţi ai Partidului Naţional Liberal. Şi-a anunţat deja participarea copreşedintele Vasile Blaga. PNL Dâmboviţa estimează că, la acest eveniment electoral, vor fi prezenţi aproximativ 2.000 de membri şi simpatizanţi.

Adaugă un Comentariu

*