Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 26, 2019
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ALEGERI: Tenorul Florin Georgescu, arma muzicală a PSD Dâmboviţa

ALEGERI: Tenorul Florin Georgescu, arma muzicală a PSD Dâmboviţa 

florin georgescu

Marele artist liric Florin Georgescu, retras în Pietroşiţa natală, îndrăgostit iremediabil de judeţul Dâmboviţa, a hotărât să intre în politică. Tenorul a răspuns prezent chemării PSD, deşi, după cum a spus, în perioada comunistă nu a fost nici măcar membru UTC. Florin Georgescu face acest pas pentru că vrea să se implice în activitatea culturală a judeţului, pentru că vrea să contribuie la binele dâmboviţenilor.

„Când eram tânăr, visam să devin, după ce îmi termin activitatea artistică, primar la Petroşiţa, comuna mea natală. Când am văzut ce probleme sunt şi acolo, am ajuns la concluzia că îţi trebuie într-adevăr tinereţe, nebuneală şi ambiţie. M-am lăsat. Mai bine mă ocup tot de partea artistică”, a mărturisit Florin Georgescu.

Apropierea de PSD şi de liderul acestei organizaţii dâmboviţene, Adrian Ţuţuianu, are şi o poveste cu iz… romantic în spate.

„Eram la un festival cu domnul preşedinte Ţuţuianu, într-o lojă, undeva, şi se cânta o melodie românească celebră a marelui artist Ion Dolănescu. Textul suna cam aşa. La Malu cu Florile, la mândra la Pietroşiţa… Şi ne-am uitat unul în ochii altuia şi ne-am dat seama că putem trăi”, a povestit Florin Georgescu.

Artistul va candida pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean. Adrian Ţuţuianu îl doreşte pe Florin Georgescu în fruntea comisiei de cultură a forului legislativ judeţean. Solistul de operă şi operetă va fi primul cântăreţ adevărat pus pe listele de candidaţi de PSD Dâmboviţa.

florin georgescu 1

Adaugă un Comentariu

*