Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ALEXANDRU ANDREI ȘTEFAN A FOST EXECUTAT LA CERERE! Astăzi, la Picior de Munte, va avea loc înmormântarea. VEZI VIDEO!

ALEXANDRU ANDREI ȘTEFAN A FOST EXECUTAT LA CERERE! Astăzi, la Picior de Munte, va avea loc înmormântarea. VEZI VIDEO! 

alexandru andrei stefan 2

Din ce în ce mai multe voci susțin că elevul de la Liceul Economic din Târgoviște a fost ucis la cererea unui coleg de școală, care îl considera pe Alexandru rivalul său în dragoste.

Mesajele de amenințare au fost găsite de părinții băiatului omorât luni la amiază, în centrul municipiului Târgoviște, la doar câțiva pași de liceul unde învăța, accesând contul acestuia de facebook.

Ultima amenințare la care a fost supus Alexandru a fost vineri, pentru ca luni să se treacă la fapte.

Familia Ștefan susține că au informații că Irinel Vlad ar fi fost plătit cu 200 de lei pentru a-l ”scutura” bine pe Alexandru. Din păcate, Irinel a mers până la omor. El a declarat, la ieșirea din sala de judecată, că nu a vrut să-i ia viața elevului de 15 ani, pe care nu-l cunoștea.

Această declarație întărește parcă ipoteza că Irinel a acționat la comandă. Pentru ce altceva, dacă nu pentru bani, să-i fi aplicat o lovitură de cuțit în zona gâtului unui băiat pe care nu-l cunoștea?

VEZI VIDEO

Răspuns la ALEXANDRU ANDREI ȘTEFAN A FOST EXECUTAT LA CERERE! Astăzi, la Picior de Munte, va avea loc înmormântarea. VEZI VIDEO!

  1. Alina

    of puiule…te-a omorat nenorocitul ala…ar trebui sa fie si el la randul lui omorat,taiat in bucati…
    Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca…

     

Adaugă un Comentariu

*