Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ANAF Dâmboviţa organizează o nouă dezbatere fiscală cu contribuabilii

ANAF Dâmboviţa organizează o nouă dezbatere fiscală cu contribuabilii 

finante publice dambovita 1

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa organizează luni, 9 mai 2016, de la ora 10:00, la sediul instituţiei din Târgovişte, Calea Domnească, nr. 166 (zona 2 Brazi), în Sala de conferinţe de la mezanin, o întâlnire cu contribuabilii (persoane fizice şi juridice), scopul acesteia fiind îmbunătăţirea informării fiscale.

Subiectele întâlnirii:
1. Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată din luna mai 2016.
2. Actele normative fiscale apărute recent.
3. Serviciile electronice oferite de ANAF.
4. Cele mai interesante speţe dezbătute în luna aprilie 2016.

Contribuabilii care doresc să primească, în timpul întâlnirii, clarificări cu privire la o anume problematică particulară din cadrul subiectelor prezentate, sunt rugaţi să trimită întrebarea (în vederea pregătirii răspunsului) până joi, 5 mai 2015, inclusiv, pe adresa de email catalin.dumitru.db@mfinante.ro, cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabilii”.

Important de ştiut! Pentru obţinerea de informaţii suplimentare cu privire la o anume problematică fiscală vă recomandăm să consultaţi, în prealabil, informaţiile disponibile pe site-ul ANAF (www.anaf.ro). Astfel, accesând portalul ANAF pot fi găsite următoarele genuri de informaţii: legislaţie fiscală (Codul fiscal şi Codul de procedură fiscală actualizate, împreună cu Normele metodologice date în aplicare), proceduri fiscale (ex. modalitatea de declarare on-line), ghiduri fiscale (ex. Ghidul pentru asociaţiile de proprietari), nomenclatoare (ex. Normele de venit agricol pe judeţe) şi multe alte informaţii fiscale de interes general. În situaţia în care totuşi nu reuşiţi să soluţionaţi în acest fel problematica fiscală, puteţi să ne transmiteţi un e-mail folosind formularul dedicat acestui scop, existent pe site, şi care poate fi accesat direct la adresa: https://www.anaf.ro/arondare/

Adaugă un Comentariu

*