Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ANAF Dâmboviţa organizează o nouă întâlnire informativă cu contribuabilii

ANAF Dâmboviţa organizează o nouă întâlnire informativă cu contribuabilii 

finante-dambovita k

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa continuă să organizeze în fiecare lună întâlniri informative cu contribuabilii. În acest sens, miercuri – 7 septembrie, de la ora 10:00, vva fi abordată următoarea tematică:

1. Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată din luna septembrie 2016
2. Noutăţile legislative fiscale
3. Serviciile electronice oferite de ANAF
4. Cele mai interesante speţe dezbătute în ultima perioadă

Contribuabilii care doresc să primească, în timpul întâlnirii, clarificări cu privire la o anume problematică particulară din cadrul subiectelor prezentate, sunt rugaţi să trimită întrebarea în timp util (în vederea pregătirii răspunsului) pe adresa de email catalin.dumitru.db@mfinante.ro, cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”.

De asemenea, accesând portalul ANAF pot fi găsite informaţii despre: legislaţia fiscală (Codul fiscal şi Codul de procedură fiscală actualizate, împreună cu Normele metodologice date în aplicare), procedurile fiscale (ex. modalitatea de declarare on-line), ghidurile fiscale (ex. Ghidul pentru asociaţiile de proprietari), nomenclatoare (ex. Normele de venit agricol pe judeţe) etc.

În situaţia în care totuşi nu reuşiţi să soluţionaţi în acest fel problematica fiscală, puteţi să ne transmiteţi un e-mail folosind formularul dedicat acestui scop, existent pe site, şi care poate fi accesat direct la adresa: https://www.anaf.ro/arondare/

Adaugă un Comentariu

*