Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 17, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ANALIZĂ: Dâmboviţenii nu mai pleacă în vacanţă la întâmplare!

ANALIZĂ: Dâmboviţenii nu mai pleacă în vacanţă la întâmplare! 

Bruxelles

Specialistii DWF şi reprezentanţii Aerolines.ro au constatat, analizând datele oferite de Google în ultimele 24 de luni, o creştere spectaculoasă, de 665,22%, la pachetele de tip „Early Booking”, ceea ce reflectă interesul locuitorilor judeţului Dâmboviţa de a-şi face planurile din timp, beneficiind astfel şi de reduceri semnificative din partea agenţiilor de turism, şi de preturi mai bune la biletele de avion. De polul opus se află pachetele „Last Minute”, cu o evoluţie de doar 1.85% în ultimul an.

Când vine vorba despre destinaţii, dâmboviţenii au ales cu preponderenţă trei dintre cele mai frumoase oraşe ale Europei: Bruxelles, Praga şi Viena, spune Iulian Scrieciu, online manager la Aerolines.ro.

Raportat la preferintele pentru mijlocul de transport folosit in timpul vacantelor, avionul ocupa prima pozitie in acest sens. Siguranta de care se bucura pasagerii, rapiditatea cu care ajung la destinatie si preturile accesibile sunt doar cateva dintre avantajele enumerate de cei care calatoresc cu avionul.

Adaugă un Comentariu

*