Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 9, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ANALIZĂ: Experimentul Merkel ucide deja!

ANALIZĂ: Experimentul Merkel ucide deja! 

Sursa foto: Adevărul

Încă din primele ore, anchetatorii au indicat că cel puţin unul dintre autorii atacurilor teroriste de la PARIS a intrat de curând in EUROPA prin GRECIA, in calitate de fals „refugiat”: in realitate, era un terorist, un extremist îndoctrinat, un criminal, antrenat să ucidă cu sânge rece, ca o reptila ce era de fapt, nu numai oameni nevinovaţi, ci si însuşi modul nostru de viată – la nevoie, explodându-se.

Suntem in drept să ne punem întrebarea de a şti dacă invazia EUROPEI noastre comune este ori nu in acord cu principiile spaţiului de liberă circulaţie zis „SCHENGEN” – din care, mai pe drept, dar mai ales pe nedrept, ROMANIA a tot fost si este exclusă, dar din care GRECIA face parte cu rezultatele văzute…

Fără teama de a greşi, afirmăm că NU! S-a spus si se tot spune in sens figurativ că „Iadul este pavat cu bune intenţii”, ceea ce pare a se confirma – in parte, cel puţin – in cazul de faţă.

Ce legătură are această zicală amară cu doamna MERKEL? Una directă! Intre experimentul ale cărei consecinţe nimeni nu le poate evalua încă, acela al sloganului „jos barierele de la graniţele exterioare ale EUROPEI, veniţi aici, vă primim cu sutele de mii, vă dăm bani, vă integrăm etc… etc…” si infiltrarea dovedită de terorişti existând un raport de cauzalitate vădită si absolut indiscutabilă.

Prin anii ’70 circulau tot felul de glume acid-amare: una, pusă pe seama unui ascultător care întreba la Radio Erevan dacă este posibilă construirea Socialismului in ELVETIA, iar răspunsul a fost prompt: „DA, insă ar fi păcat…”; alta, in care acelaşi post de radio era întrebat din ce cauză Comunismul nu a fost experimentat mai întâi pe şoareci – chestiune rămasă fără răspuns…

Este de notorietate faptul că experienţele se fac în laborator, experimentele, mai întâi la scară mică, apoi, gradual, în funcţie de rezultate, pot fi extinse, iar efectele oricăror medicamente nu se studiază direct pe oameni, ci pe cobai.

Epidemiile recente – EBOLA, pentru a o numi pe ultima dintre ele – ne-au reamintit faptul că marinarii, odată ajunşi în porturi din peregrinări, treceau obligatoriu printr-o perioadă de carantină menită să-i apere pe localnici de molime.

Regula generală, pe care o aplica si GERMANIA, asemenea tuturor celorlalte tari din UE, este că orice străin solicitant de azil politic ori teritorial trebuie să treacă printr-o fază de verificare din toate punctele de vedere, în urma căreia este acceptat ori nu – cu dreptul de a-şi exercita eventualele căi de recurs.

Acum însă, oricine a vrut a invadat pur şi simplu EUROPA – fără niciun control, de niciun fel. Faptul că unii si alţii – nu toţi! – au urmat orbeşte „modelul MERKEL” – care nu este altceva decât un extrem de periculos experiment care netestat si neevaluat în prealabil – a permis infiltrarea de terorişti, cu consecinţele dramatice pe care le cunoaştem, deja, cu toţii. Experimentul MERKEL ucide deja!

Avocat Vladimir Ţunţi ŞTEFĂNESCU

Adaugă un Comentariu

*