Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, aprilie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ANCHETĂ: Autostopiştii criminali sunt încă în libertate!

ANCHETĂ: Autostopiştii criminali sunt încă în libertate! 

Sursa foto: marinbadea.ro

O crimă oribilă a îngrozit România în acest week-end. Doi soţi din municipiul Călăraşi au fost atacaţi cu cuţitele de tinerii pe care i-au luat la ocazie, când se duceau, aşa cum obişnuiau la sfârşit de săptămână, la Ştefan cel Mare, unde locuieşte mama bărbatului. Femeia a supravieţuit, însă soţul său, în vârstă de 58 de ani, a decedat înainte de sosirea echipajului de ambulanţă. Criminalii au fugit pe câmp, se pare spre Autostrada Soarelui. Fără să fure ceva!

Cei doi autostopişti au fost luaţi în maşină, vineri-seară, din zona nodului rutier Drajna, unde există mai multe restaurante, unul având instalate cu camere de supraveghere. Potrivit celor povestite de femeie anchetatorilor, este vorba de tineri cu vârste sub 30 de ani. Pur şi simplu, i s-a făcut milă de ei, văzându-i tremurând în frig, şi i-a cerut soţului să-i ia la ocazie! În dreptul comunei Tudor Vladimirescu, pe DN 3A, cei doi soţi s-au trezit cu cuţitele la gât. Scenele de groază au început în autoturism şi au continuat în afara acestuia. Se pare că Ion Constantin a fost înjunghiat mortal în momentul în care a încercat să-şi apere nevasta.

Poliţiştii au un cerc de suspecţi, însă până acum criminalii nu au fost prinşi.

„Avem mai multe piste pe care le urmărim şi date care nu pot fi făcute publice în acest moment deoarece ar periclita ancheta. Vorbim cu certitudine despre doi autori, care nu se se cunoaşteau cu victimele, iar mobilul crimei nu a fost jaful. Ne dorim să-i prindem cât mai repede“, a declarat comisar-şef Marian Iorga, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi – citat de Adevărul.

Adaugă un Comentariu

*