Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, aprilie 21, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ANCHETĂ: Consilier de la Finanţe Publice Dâmboviţa, reţinut pentru luare de mită

ANCHETĂ: Consilier de la Finanţe Publice Dâmboviţa, reţinut pentru luare de mită 

finante-dambovita k

Un funcţionar public din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice (A.J.F.P.) Dâmboviţa a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea, în concurs, a mai multor infracţiuni de luare de mită.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat faptul că, în cursul a 21 de zile lucrătoare, C.D.C., consilier superior în cadrul A.J.F.P. Dâmbovița, a primit de la aproximativ 30 de persoane sume de bani de până la 200 de lei, precum și diferite bunuri, în scopul urgentării eliberării unor decizii privind stabilirea sumei reprezentând timbrul de mediul pentru autovehicule, necesare înmatriculării acestora.

Joi, 15 septembrie, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița au efectuat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Dâmboviţa, două percheziţii la sediul A.J.F.P. Dâmboviţa şi una la domiciliul suspectului, ocazie cu care au identificat bani şi băuturi alcoolice.

În cauză au fost audiate 18 persoane în calitate de suspect pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Adaugă un Comentariu

*