Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ANCHETĂ: Doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi pe un câmp de lângă Târgovişte!

ANCHETĂ: Doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi pe un câmp de lângă Târgovişte! 

Sursa foto: Adevărul

Poliţiştii şi procurorii din Dâmboviţa investighează o posibilă execuţie prin împuşcare! Doi bărbaţi, în vârstă de 40, respectiv 49 de ani, au fost găsiţi decedaţi pe un câmp de la marginea municipiului Târgovişte – în apropiere de Nisipuri. Autorităţile au fost alertate prin 112 de un trecător care a văzut cadavele pe câmp.

„Am efectuat cercetarea la faţa locului în condiţii de lumină artificială. Urmează să securizăm locul şi să continuăm mâine cercetările pe lumină naturală. Victimele au dispărut astăzi de acasă, nu avem date în momentul acesta suplimentare. Variantele sunt accident de vânătoare sau omor calificat. Având în vedere că sunt doi bărbaţi decedaţi, varianta omorului calificat este cea mai plauzibilă. Una dintre persoane a fost împuşcată cu gloanţe de calibru mic în cap şi în zona abdominală, cealaltă tot în zona abdominală”, a declarat Mihai Dincă, prim-procuror al Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, citat de Adevărul.

Una dintre victime, Gheorghe Ifrim, era se pare consilier local UNPR la Răzvad şi cunoscut ca vânător, iar cealălalt bărbat, Ion neagu, îi era angajat la ferma agricolă pe care o deţinea.

Adaugă un Comentariu

*