Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 1, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ANCHETĂ: Fostul deputat de Dâmboviţa Gheorghe Albu, scos în faţă în scandalul bani negri pentru PDL

ANCHETĂ: Fostul deputat de Dâmboviţa Gheorghe Albu, scos în faţă în scandalul bani negri pentru PDL 

Foto: www.antenadambovita.ro

Fostul deputat de Dâmboviţa Gheorghe Albu, patronul unui trust de presă răposat şi unul dintre apropiaţii lui Traian Băsescu, după ce o vreme destul de îndelungată nu a mai ieşit pe scena politică, apare acum la rampă împins de conjuncturile nefaste şi de speculaţiile privind „banii negrii din conturile PDL”.

Gheorghe Albu a îndeplinit în 2004 funcţia de trezorier pentru campania electorală a lui Traian Băsescu şi se pare că a fost turnat la DNA că ar fi fost unul dintre cei care primea bani cu sacoşele în campaniile electorale. Fostul trezorier neagă, în interviul acordat publicaţiei stiripesurse.ro, cele declarate de persoanele implicate în Dosarul Microsoft. Albu susţine că exista o regulă clară pentru cei care doreau să sponsorizeze partidul: să ducă banii la casierie.

„Vă spun cum era pe vremea mea. Mai veneau oameni de afaceri și voiau să contribuie la campanie. Îi trimiteam să ducă banii la casierie, dar nu voiau. Ziceau că dau bani la noi și apar în Monitorul Oficial și dacă noi nu câștigăm îi văd ceilalți. În momentul ăla ne strângeam mâinile și le spuneam la revedere. Mai existau oameni care îți mai puneau la dizpoziție o sală, un loc, dar pe bani nu se punea mâna, era regulă de aur”, a declarat Gheorghe Albu pentru stiripesurse.ro.

Adaugă un Comentariu

*