Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Perversul de la Dragodana şi pedofilul de la Corbii Mari au fost încătuşaţi!

DÂMBOVIŢA: Perversul de la Dragodana şi pedofilul de la Corbii Mari au fost încătuşaţi! 

Sursa foto: Cronica de Găeşti

A înnebunit lumea! Este tot ceea ce poţi spune după ce parcurgi informaţiile venite, astăzi – 2 februarie, dinspre Poliţia oraşului Găeşti.

Un bărbat de 62 de ani, de fel din Giurgiu, a fost reţinut de oamenii legii pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Moşulică şi-a violat propria strănepoată, o copilă de numai 7 ani. Oribila faptă s-a petrecut la începutul luni decembrie 2017, în comuna Corbii Mari. Fetiţa a povestit mamei sale ce i s-a întâmplatat. Femeia, oripilată, a anunţat imediat Poliţia. Pedofilul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Un alt caz revoltător s-a consumat la Dragodana. Un bărbat de 43 de ani şi-a agresat sexual fiica vitregă de numai 13 ani. Se pare că perversul ar fi abuzat-o în mod repetat. Chinuită de acest coşmar, fata şi-a anunţat telefonic tatăl natural. Părintele a alertat imediat Poliţia. Individul a fost reţinut şi, prin decizia magistraţilor, a fost apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

politia gaesti

Adaugă un Comentariu

*