Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ANCHETĂ: Răposata Termica S.A. Târgovişte, în vizorul DNA

ANCHETĂ: Răposata Termica S.A. Târgovişte, în vizorul DNA 

primaria targoviste 2

Mai multe generaţii de aleşi târgovişteni au dat sau urmează să dea cu subsemnatul la DNA Ploieşti într-un dosar ce vizează falimentarea Termica SA, cu tot cu uzina de cogenerare din incinta fostei întreprinderi SARO. Investiţii de milioane de euro au fost pierdute pe apa sâmbetei! Pe deasupra, ar mai fi vorba şi de montarea centralelor termice în diferite instituţii subordonate Consiliului Local cu bani din bugetul Primăriei.

Se ştie cum s-au realizat asemenea instalaţii prin şcolile târgoviştene, montarea instalaţiilor fiind dată prin încredinţare directă unor societăţi comerciale controlate de apropiaţi ai clasei politice dâmboviţene. Pentru a nu se organiza licitaţie, s-a făcut în aşa fel încât fiecărei firme să îi revină, legal, câte o lucrare, să nu zicem ciolan!

Execuţia instalaţiilor de încălzire s-a efectuat grăbit şi, evident, defectuos. În câteva şcoli târgoviştene, tocmai când era gerul mai aprig, s-a oprit căldura. Elevii au protestat în stradă sau prin studiourile televiziunilor locale faţă de aceste neglijenţe considerate până şi de adolescenţi a fi impardonabile.

Acum, a venit rândul DNA să facă lumină în acest caz de devalizare a bugetului local, de abandonare a unei investiţii imense. Zilele acestea, un grup de aleşi urmează să dea cu subsemnatul în faţa procurorilor anticorupţie.

Adaugă un Comentariu

*