Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ANCHETĂ: Şoferi de camion din Pucioasa şi patronul lor, arestaţi în Franţa pentru furt!

ANCHETĂ: Şoferi de camion din Pucioasa şi patronul lor, arestaţi în Franţa pentru furt! 

Sursa foto: evz.ro

Treisprezece șoferi de camion din oraşul Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, și patronul lor riscă să primească pedepse între 3 şi 6 ani de închisoare în Franța pentru furtul a 700 de roţi de maşini de mare tonaj – potrivit evz.ro.

Angajaţi ai firmei Evitrans, românii furau roţi în timpul perioadei lor de odihnă, le transportau apoi în România împreună cu încărcătura lor, pentru a le revinde la preţuri cuprinse între 200 şi 350 de euro bucata. De asemenea, şoferii furau carburant din rezervoarele altor camioane, cu ajutorul pompelor.

Anchetatorii au numărat 80 de furturi de acest tip comise în perioada noiembrie 2013-noiembrie 2016, însumând un prejudiciu evaluat la 676.000 de euro. Cei reţinuţi au identificaţi cu ajutorul telefoanelor lor mobile, care au arătat ca s-au aflat în locurile unde au fost comise furturile, de obicei spaţii de parcare a camioanelor în zone industriale.

„Ştiam ce făceau majoritatea şoferilor mei. Îi lăsam să facă, pentru a-i păstra”, a declarat patronul Silviu Pietroşanu, care a fost condamnat în 2012 în Belgia pentru fapte similare.

Adaugă un Comentariu

*