Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ANCHETĂ: Şoferul din Dâmboviţa care a omorât cinci oameni în Olt avea permisul suspendat!

ANCHETĂ: Şoferul din Dâmboviţa care a omorât cinci oameni în Olt avea permisul suspendat! 

Sursa foto: MDT TV / Adevărul

Dâmboviţeanul George Gabriel Ştefan, şoferul TIR-ului care a izbit frontal două maşini pe DN 65, în judeţul Olt, omorând cinci oameni (antrenorul de tenis de masă Mihai Bobocică şi familia Ion din Craiova – mamă, tată şi cei doi copii), avea permisul de conducere suspendat! Se întâmplase cu trei ore înainte – relatează România TV.

CITEŞTE ŞI: Şoferul de TIR care a omorât cinci oameni în Olt este din Dâmboviţa

De asemenea, reprezentanţii Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier (ISCTR) au precizat că viteza înregistrată de autotren în momentul producerii exploziei anvelopei era de 88 km pe oră, într-o zonă cu limită de 70 km pe oră. Mai mult, şoferul din Gura Şuţii nu respectase nici timpii de odihnă şi conducere în ultimele 28 de zile.

Expertiza tehnică a scos la iveală faptul că anvelopa care a explodat era reşapată. Inspectorii ISCTR au aplicat o amendă de 12.000 lei firmei din Perşinari pentru care lucra George Gabriel Ştefan şi urmează să efectueze şi un control la sediul acesteia.

Maria Ion, şoferiţa din Craiova care a murit împreună cu soţul şi cei doi copii ai lor, era fiica viceprimarului comunei Cocu, din judeţul Argeş. Cei patru vor fi înmormântaţi joi, 27 aprilie, la Craiova.

Adaugă un Comentariu

*