Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » ANCHETĂ: Tentativă de fraudă cu camere video la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia!

ANCHETĂ: Tentativă de fraudă cu camere video la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia! 

Foto: ciupanezul.ro

Un bucureştean de 41 de ani este cercetat de poliţiştii din Ialomiţa, după ce a încercat să achiziţioneze produse electrice şi electronice în valoare de peste 22.000 de lei (220 de milioane de lei vechi), în numele Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Poliţiştii au fost sesizaţi de conducerea unităţii medicale, iar duminică, 24 decembrie, au efectuat patru percheziţii domiciliare în Bucureşti, de unde au ridicat unităţi de calcul şi înscrisuri. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia, ec. Mariana Iancu, fuseseră semnate contracte de achiziţii pentru echipamente de securitate, acestea urmând să fie livrate la adresa unităţii medicale, iar plata era ramburs la curier, prin copie OP.

„Cu ajutorul organelor abilitate care au acţionat cu profesionalism la sesizarea unor aspecte care au trezit suspiciunea angajaţilor SJU Slobozia, prejudiciul nu a fost creat, persoanele implicate au fost identificate si oprite la timp”, a spus Mariana Iancu.

Surse judiciare spun că bucureşteanul ar fi declarat firmelor furnizoare de camere video că este manager de achiziţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia şi a semnat mai multe contracte de achiziţii. Judecătorii au apreciat că suspectul poate fi cercetat în stare de libertate.

Adaugă un Comentariu

*