Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 24, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ANIMALE SACRIFICATE ILEGAL! Polițiștii au găsit tăiate într-o gospodărie din Moroeni 12 ovine și 2 caprine. VEZI VIDEO!

ANIMALE SACRIFICATE ILEGAL! Polițiștii au găsit tăiate într-o gospodărie din Moroeni 12 ovine și 2 caprine. VEZI VIDEO! 

animale sacrificate

Astăzi, 21 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni în colaboare cu reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii sacrificării animalelor si a comerţului ilicit cu carne şi produse din carne.

Astfel, poliţiştii au descoperit, in interiorul unor anexe gospodăreşti de pe raza comunei Moroeni, 12 ovine şi 2 caprine sacrificate, precum şi obiecte specifice activităţilor de prelucrare şi tranşare a cărnii.

Din primele verificări, se pare că nu există documente de provenienţă pentru aceste animale.

Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate provenienţa animalelor, precum şi dacă au fost respectate normele sanitar-veterinare.

Sursa: IPJ Dâmbovița

Răspuns la ANIMALE SACRIFICATE ILEGAL! Polițiștii au găsit tăiate într-o gospodărie din Moroeni 12 ovine și 2 caprine. VEZI VIDEO!

  1. Buzea Constantin Razvan

    80 % din stire este falsa, apare in presa numai minciuni ca sa faca audienta. Nu a fost amendat nimenii iar carnea nu a fost confiscata asa cum spune presa si stirile. Interviurile si stirile de la fata locului au fost multe false iar pe internet circula numai minciuni cu stiri de genul acesta. Reportarii spun numai minciuni pt a face audienta.

     

Adaugă un Comentariu

*