Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ANIVERSARE: 35 de ani de la înfiinţarea Serviciului Salvamont Dâmboviţa!

ANIVERSARE: 35 de ani de la înfiinţarea Serviciului Salvamont Dâmboviţa! 

aniversare salvamont 2

Serviciul Salvamont Dâmboviţa a organizat astăzi, 14 octombrie 2017, pe Platoul Padina-Peştera din Munţii Bucegi, o festivitate de premiere, cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la înfiinţare. La eveniment au participat: Alexandru Oprea – preşedintele Consiliului Judeţean, vicepreşedintele Alin Manole, primari, oameni de afaceri, reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate şi turişti.

„Vă adresez cele mai calte mulţumiri dumneavoastră, salvatorilor montani dâmbovițeni, cei care, cu pasiune și dăruire duse până la sacrificiu, nu vă temeți să vă avântați pe cele mai ascunse cărări ale munților, indiferent de condițiile meteorologice, pentru salvarea de vieți omenești.  Prin calitățile dumneavoastră, prin tenacitatea de care dați dovadă pentru salvarea vieților celor aflați în primejdie, sunteți un exemplu viu de competență, curaj și generozitate.

La ceas aniversar, vă doresc să vă păstrați spiritul și pasiunea în activitatea dumneavoastră și în nobila misiune pe care o aveți – aceea de a salva vieți omenești și a acorda prim-ajutor celor aflați în dificultate. Vă felicit pentru spiritul de sacrificiu și curajul cu care acționați în situațiile dificile, pentru modul în care răspundeți la apelurile cele mai disperate și pentru responsabilitatea cu care vegheați la siguranța turiștilor.

Cred că încrederea noastră este cel mai bun stimulent în activitatea dumneavoastră. Vă asigur de recunoștința mea pentru implicarea, loialitatea, perseverența și grija față de cei aflați în situații critice. Vă felicit și vă urez mult succes în misiunile viitoare, asigurându-vă de întreaga susținere din partea administrației publice județene în nobila dumneavoastră misiune”, a spus preşedintele CJ, Alexandru Oprea.

aniversare salvamont 1Cu acest prilej aniversar, şeful Serviciului Salvamont-Salvaspeo Dâmboviţa, Doru Deaconescu a înmânat diplome şi medalii celor care, de 35 de ani se pun n econdiţionat în slujba semenilor, dar şi reprezentanţilor autorităţilor judeţene şi ai mass-media, fiindcă le-au fost tot timpul alături.

Evenimentul s-a încheiat cu un program artistic, urmând ca în această seară să fie aprins un foc de tabără în curtea refugiului Salvamont Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*