Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 17, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » APA PROASTĂ CERE DEMISII LA VÂRF! Fostul prefect a găsit vinovați cinci șefi de instituții

APA PROASTĂ CERE DEMISII LA VÂRF! Fostul prefect a găsit vinovați cinci șefi de instituții 

iancu caracota

Fostul prefect de Dâmbovița, Iancu Caracota, susține că șefii de la Garda de Mediu, Direcția de Sănătate Publică, Apele Române și Poliție nu s-au implicat pentru rezolvarea sesizărilor venite din partea locuitorilor din nordul județului, care au consumat timp de trei luni apă direct din Ialomița.

„Responsabilii din aceste instituții, în loc să meargă de urgență să preleveze probe și să dispună măsuri, probabil i-au contactat telefonic pe cei din conducerea Companiei de Apă și le-au cerut să rezolve problemele până se vor duce ei în control”, este de părere fostul prefect de Dâmbovița.

Evident, Iancu Caracota a solicitat și demisia tuturor celor care conduc Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița, începând cu membrii Consiliului de Administrație.

„În ultimele trei luni, peste 10.000 de oameni din nordul județului Dâmbovița au băut apă nefiltrată, direct din râul Ialomița. Compania de Apă a gestionat prost o problemă ce putea fi gestionată într-o singură zi. Sper ca organele de cercetare penală să declanșeze o anchetă cu privire la aceste aspecte, pentru că este inadmisibil ce s-a întâmplat”, spune Caracota.

Adaugă un Comentariu

*