Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » APEL: Donează sânge sau bani pentru un pompier diagnosticat cu cancer gastric!

APEL: Donează sânge sau bani pentru un pompier diagnosticat cu cancer gastric! 

carton-donatii-pompier-prahova

Marian Alexandru, de 10 ani pompier în cadrul ISU Prahova, şi-a riscat viaţa în misiuni dificile, salvând sute de persoane aflate în pericol de moarte şi bunuri materiale care nu mai sunt de multă vreme cuantificate. Acest tânăr extraordinar nu a stat niciodată pe gânduri. Pur şi simplu, s-a pus necondiţionat în slujba oamenilor! Acum, are nevoie ca şi noi să-i fim alături.

Diagnosticat cu cancer gastric, Marian Alexandru se află internat la Institutul Oncologic Alexandru Treistoreanu – Bucureşti, unde primeşte tratament de specialitate. Starea sa de sănătate este însă una gravă şi necesită şi transfuzii cu masă trombocitară 01-Rh negativ, grupă de sânge rară. Haideţi să ne mobilizăm şi să-l ajutăm!

Puteţi dona sânge la Centrele de Transfuzii din localitatea voastră, cu menţiunea pentru Marian Alexandru, din Urlaţi, internat la Spitalul Fundeni. De asemenea, puteţi sprijini financiar familia, transferând orice sumă în contul RO55BRDE300SV02770043000, deschis pe numele soției – Giorgiana Alexandru. Relaţii la numerele de telefon 0766.355.790 sau 0769.263.126.

Adaugă un Comentariu

*