Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » AGRICULTURĂ » APIA: 1 martie-15 mai, campanie de depunere a cererilor unice de plată

APIA: 1 martie-15 mai, campanie de depunere a cererilor unice de plată 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: radioconstanta.ro)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură va derula, în perioada 1 martie – 15 mai 2018, campania de depunere a cererilor unice de plată. Completarea declaraţiei de suprafaţă se realizează electronic, folosind aplicaţia IPA Online. Finalizarea și închiderea cererii unice de plată în IPA Online se face numai în centrele APIA, în prezenţa funcţionarului responsabil cu primirea cererii, după verificarea acesteia impreuna cu fermierul.

„Cererile unice de plată se depun la centrele județene APIA, în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mare de 50 hectare teren agricol, şi la centrele locale, în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol.

Fermierii vor depune o singură cerere, chiar dacă deţin suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.

Pentru a utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea cererii, este necesar ca fermierii să se prezinte la data și ora la care sunt programați.

Primariile din fiecare localitate au afisat la loc vizibil listele cu programarile fermierilor”, se arată într-un comunicat remis de APIA Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*