Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 28, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » APLICĂ! „Permis pentru viitor”, un program pentru tinerii defavorizaţi!

APLICĂ! „Permis pentru viitor”, un program pentru tinerii defavorizaţi! 

permis pentru viitor

19 ianuarie 2016 este termenul limită până la care se primesc înscrieri în Programul MOL „Permis pentru viitor”, prin intermediul căruia se oferă acoperirea cheltuielilor necesare obținerii permisului de conducere (școala de șoferi și taxele adiacente) pentru 25 de tineri din medii defavorizate, pentru care acest document este o condiție sau un avantaj în obținerea unui loc de muncă, ori un instrument benefic în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în cazul celor care se află deja în activitate.

Pot aplica tineri din medii defavorizate, născuți între anii 1991 și 1999, inclusiv. Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 3.000 lei pentru:
– acoperirea integrală sau parțială a costurilor obținerii permisului de conducere categoria B, C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuz, tramvai.
– acoperirea integrală sau parțială a costurilor obținerii permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuz, tramvai.

Dosarul trebuie să cuprindă:
– Formularul de aplicare completat (date personale, scrisoare de motivare, studii, loc de muncă, situația socială, venit)
– Ofertă/oferte de preţ valabile din partea instituției care asigură instruirea (școala de șoferi), cuprinzând perioada/perioadele de instruire
– În cazul minorilor declaraţia părintelui / reprezentantului legal cu acordul participării la program și asumarea răspunderii supravegherii pe perioada instruirii
– Declaraţia de susţinere din partea directorului sau profesorului diriginte sau preotului sau asistentului social, prin care asumă răspunderea supravegherii pe perioada instruirii
– Adeverință din partea Biroului/Oficiului Social despre situația materială.
– Adeverință din partea angajatorului din care să reiese că existența permisului este o condiție sau un avantaj în obținerea locului de muncă.

Atenție! Doar dosarele complete trimise în termen, pe adresa Fundația Pentru Comunitate, 400110 Cluj, O.P. 1, C.P. 1141, cu menţiunea PROGRAM MOL „PERMIS PENTRU VIITOR”, vor ajunge în fața juriului. Nu există posibilitatea completării ulterioare.

Informaţii şi detalii suplimentare se pot obţine sunând la numărul 0752-018760 (în zilele lucrătoare, între orele 10.00-17.00) sau scriind pe adresa de e-mail talente@pentrucomunitate.ro.

Rezultatele vor fi publicate pe site-urile www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro până la data de 15 februarie 2016, iar câştigătorii vor fi înștiințați în scris până pe 1 martie 2016.

Adaugă un Comentariu

*