Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 11, 2021
Sunteți Aici Home » RELIGIE-CULTURĂ » APLICĂ! Se caută liceeni artişti pentru Festivalul „Showcase of Young Talent”!

APLICĂ! Se caută liceeni artişti pentru Festivalul „Showcase of Young Talent”! 

festival Showcase of Young Talent

Tinerii români talentaţi se pot înscrie, până în data de 6 august, la ora 17:00, pentru preselecţiile Festivalului Showcase of Young Talent (SYT) – ediţia a doua, care va avea loc în Bucureşti, în perioada 15-17 septembrie. În acest sens, trebuie să trimită informaţiile solicitate în Regulamentul SYT la adresa de e-mail syt@ideoideis.ro.

Dedicat artiștilor de liceu, SYT este un program intensiv de 3 zile, care cuprinde o expoziție de arte vizuale & mixed media (ilustrații, picturi, colaje, instalații), fotografie, proiecții de scurtmetraje, concerte și spectacole de teatru, toate realizate de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani. Curatorii sunt profesioniști consacrați din fiecare domeniu: Gianina Cărbunariu – dramaturgă, regizoare & manager de teatru, Vladimir Proca – toboșar Robin and the Backstabbers, Andrei Pungovschi – fotojurnalist, Eugen Rădescu – curator & director Bucharest Biennale și Adrian Sitaru – scenarist și regizor de film.

Pe lângă realizarea selecției, curatorii SYT vor oferi feedback tinerilor artiști și vor susține masterclass-uri dedicate acestora, în cadrul secțiunii SYT&Talk.

Important! Pentru tinerii din afara Bucureștiului, organizatorii asigură transportul, cazarea și masa pe perioada festivalului.

Adaugă un Comentariu

*