Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » ARBITRAJ: Petruţa Iugulescu, la a doua prezenţă în acest an în Womens Champions League

ARBITRAJ: Petruţa Iugulescu, la a doua prezenţă în acest an în Womens Champions League 

Petruţa Iugulescu, în centru

Petruţa Iugulescu a arbitrat din nou la nivel internaţional. Tuşiera dâmboviţeană a fost delegată să oficieze ca asistent 1, duminică, la meciul dintre Wolfsburg şi Frankfurt (4-0), programat în prima manşă a semifinalelor din cadrul Womens Champions League. Brigada din care a făcut parte Petruţa a fost formată numai din românce. Astfel, pe lângă dâmboviţeancă, aceasta le-a mai cuprins pe Teodora Albon (la centru) – Mihaela Gomoescu (asistent 2) şi Cristina Dorcioman (rezervă). Observator al întâlnirii a fost Miroslava Migalova din Slovacia.

Pentru Petruţa, disputa de la Wolfsburg a fost a doua la care a oficiat în 2016 în Womens Champions League, după cea dintre Rosengard (Suedia) şi Frankfurt, din cadrul sferturilor de finală. Tot la nivel internaţional, în acest an, tuşiera din Târgovişte a mai arbitrat meciurile de fotbal feminin dintre Olanda –Norvegia şi Elveţia – Norvegia, ce au contat pentru turneul de calificare la Jocurile Olimpice.

Pe de altă parte, la începutul lunii aprilie, aceasta a fost rezervă la jocul dintre România şi Franţa din cadrul preliminariilor Campionatului European de fotbal feminin.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*