Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: 10 tinere obligate să se prostitueze! Clienţii erau racolaţi la mica publicitate

ARGEŞ: 10 tinere obligate să se prostitueze! Clienţii erau racolaţi la mica publicitate 

Foto: infocurteadearges.ro

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Argeş şi procurorii DIICOT au efectuat astăzi, 26 martie, şase percheziţii pentru probarea activităţii infracţionale şi depistarea mai multor persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat şi proxenetism, precum şi de săvârşirea de infracţiuni de natură judiciară.

Percheziţiile au fost efectuate în municipiul Timişoara, în comuna Unirea din judeţul Dolj şi în municipiul Piteşti, la liderii şi membrii grupării. Cu această ocazie, au fost puse în aplicare şi 14 mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane.

Din verificările efectuate a rezultat că, în perioada 2011-2014, persoanele bănuite s-au constituit într-o grupare infracţională organizată având ca scop determinarea, înlesnirea şi obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către 10 tinere, dintre care au fost identificate până în prezent şase.

Membrii grupării postau anunţuri de oferire de servicii sexuale în ziarele locale, în scopul racolării unui număr cât mai mare de clienţi. Raporturile sexuale se consumau în apartamente închiriate de către membrii grupării, iar toţi banii obţinuţi din această activitate, peste 50.000 de euro, au fost însuşiţi în totalitate de aceştia.

 

Adaugă un Comentariu

*