Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: 15 localităţi fără energie electrică

ARGEŞ: 15 localităţi fără energie electrică 

Foto: proarges.ro

22.580 de consumatori din 15 localităţi ale judeţului Argeş nu sunt alimentaţi cu energie electrică, sâmbătă dimineaţă, în urma avariilor produse de vântul puternic pe reţeaua de alimentare cu energie electrică operată de compania CEZ, a declarat corespondentului MEDIAFAX prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare.

Potrivit acestuia, 66 de puncte de transformare din mai multe zone ale judeţului au fost avariate din cauza viscolului, echipele de intervenţie ale CEZ aflându-se pe teren şi încercând să remedieze defecţiunile. Cele mai afectate localităţi sunt situate în zonele de sud şi est ale judeţului. Astfel, în zona localităţilor Poiana Lacului, Vedea, Bărăşti şi Cocu aproximativ 8.500 de consumatori nu au curent electric, în timp ce în zona localităţilor Topoloveni, Leordeni şi Bogaţi aproximativ 5.250 de abonaţi ai CEZ au rămas fără electricitate din cauza avariilor survenite pe reţeaua de alimentare.

De asemenea, viscolul a afectat punctele de transformare care asigură alimentarea cu energie electrică în localităţi precum Stolnici, Hârşeşti, Bârla, Mozăceni, Slobozia (Argeş), Ştefan cel Mare şi Mioarele.

Sursa: proarges.ro

Adaugă un Comentariu

*