Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 27, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Accident rutier în lanţ pe DN7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea!

ARGEŞ: Accident rutier în lanţ pe DN7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea! 

accident-bascov-1

Trei autoturisme, un autotren şi un autocar au fost implicate într-un accident rutier produs în această dimineaţă, în jurul orei 08:00, în comuna Bascov, din judeţul Argeş. La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe SMURD (una de prim-ajutor şi una de terapie intensivă), două ambulanţe SAJ, o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă.

accident-bascov-3

Evenimentul rutier s-a soldat cu şase persoane rănite uşor, care au fost transportate la spital, nefiind nevoie de intervenţia echipajelor de la Descarcerare. Iniţial, se anunţase că două victime sunt prinse între fiarele contorsionate ale maşinilor. De asemenea, alte şapte persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Pe timpul desfășurării intervenției, traficul a fost blocat.

accident-bascov-2

Se pare că responsabilitatea accidentului ar reveni șoferului autotrenului, care nu a redus viteza şi a lovit din spate unul dintre autoturisme, împingându-l în celelalte. Mele trei maşini au ajuns astfel pe contrasens, fiind izbite de un autocar care circula regulamentar.

Sursa foto: ISU Argeş

Adaugă un Comentariu

*