Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Adeziune cu cadouri? Primii trei primari care vin la PSD vor primi câte o Dacia Duster!

ARGEŞ: Adeziune cu cadouri? Primii trei primari care vin la PSD vor primi câte o Dacia Duster! 

Foto: ziarobiectiv.ro

Ion Dumitru – primarul comunei Albota i-a informat joi, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural Argeş, pe colegii edili reprezentând alte partide politice decât PSD că primii trei care vor migra către social-democraţi vor primi cadou câte o Dacia Duster.

„Grabiţi-vă cu adeziunile, pentru ca deja am dat primele doua Dustere, unul la Davidesti, de acum fost primar PDL, iar pe cel de-al doilea la Babana, lui Bebe Ivan, care mi-a promis ca vine si cu 200 de membri de la PNL”, a spus edilul Ion Dumitru.

Ulterior, într-o intervenţie la Realitatea TV, Ion Dumitru a susţinut că declaraţia sa a fost o glumă.

„A fost o glumă a mea, la Colegiul Prefectural. Am făcut o glumă care e treaba mea, nu am angajat partidul. Eu am spus în nume personal: Dacă vă grăbiţi şi veniţi, vă dau câte un Duster. Avem voie să mai şi glumim!”, a precizat Ion Dumitru.

Ca să-şi dovedească susţinerile, primarul din Albota le-a arătat gazetarilor şi despre ce Duster este vorba. Unul din lemn!

Adaugă un Comentariu

*